Ο ΠΑΟΚ πήγε... σινεμά

paok
Κατηγορία: Στίβος

«Ασπρόμαυρο» Σαββατοκύριακο για τις ακαδημίες στίβου αφού μετά από τις αθλοπαιδιές και τα τεστ του Σαββάτου, οι προπονητές και η έφορος αποφάσισαν να αποφορτίσουν τους μικρούς αθλητές από τις προπονήσεις αλλά και από τα μαθήματα και να περάσουν ένα όμορφο κυριακάτικο πρωινό παρακολουθώντας την παιδική ταινία "Γέτι: Ο Χιονάνθρωπος των Ιμαλαΐων".

Η επιλογή της ταινίας δεν ήταν καθόλου τυχαία, διότι εκτός από ψυχαγωγικό είχε και εκπαιδευτικό αλλά και κοινωνικό χαρακτήρα.

Τα παιδιά "διδάχθηκαν" με ευχάριστο τρόπο το ότι μερικές φορές πρέπει να δίνουμε δεύτερες ευκαιρίες στους ανθρώπους, ότι πρέπει να εκτιμάμε τα πάντα γύρω μας ακόμα και αυτά που φαίνονται πολύ απλά ,ότι πρέπει να βάζουμε στόχους και να κάνουμε όνειρα, ότι οι στόχοι μας ποτέ δεν είναι αδύνατον να επιτευχθούν όσα εμπόδια και αν παρουσιάζονται, ότι δεν πρέπει να τα παρατάμε ποτέ και πρέπει πάντα να παλεύουμε για τα όνειρα μας, να μην υποτιμάμε τη δύναμη κανενός αλλά ούτε και του εαυτού μας διότι όλοι μέσα μας κρύβουμε μεγάλη δύναμη που ίσως να μην έχουμε ακόμα ανακαλύψει.

Το κυριότερο και πιο συγκινητικό μήνυμα της ημέρας ήταν ότι διδάχθηκαν το ποσό σημαντικό είναι να σεβόμαστε την οικογένειά μας, να εκτιμάμε όσα μας προσφέρει, να την αγαπάμε και να φροντίζουμε να περνάμε όλοι πολλές στιγμές με τους δικούς μας ανθρώπους.

Τα παιδιά έδειχναν ενθουσιασμένα με το πέρας της ταινίας ενώ οι γονείς είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν κατά τη διάρκεια της προβολής. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς που πάντα στηρίζουν θερμά κάθε μας δραστηριότητα. Φέτος η χρονιά θα είναι γεμάτη πολλές εκπλήξεις για τους μικρούς αθλητές του τμήματος.

Μείνετε συντονισμένοι!

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter