Καραγκούνης: «Τα καλύτερα έρχονται...»

paok
Κατηγορία: Πυγμαχία
Ο 26χρονος αθλητής του τμήματος πυγμαχίας του ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραγκούνης, μίλησε αποκλειστικά στο acpaok.gr δίνοντας το στίγμα του για την καριέρα του και για την παρουσία του στον ΠΑΟΚ, ενώ ακόμη έστειλε και τις ευχές του για το νέο έτος.

Για την ενασχόλησή του με την πυγμαχία...
Ασχολούμαι με το άθλημα της πυγμαχίας απο το 2013 και είμαι πολύ ικανοποιημένος, γιατί μέσω αυτού έχω καταφέρει να πάρω δύναμη και να ανταπεξέλθω σε μεγάλες δυσκολίες και προβλήματα της ζωής.

Για τις επιτυχίες του το 2017...
Μέσα στο 2017 είχα την τιμή να κατακτήσω την δεύτερη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα (64+kg), ενώ την προηγούμενη σεζόν πήρα και πάλι την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδας. Όλα αυτά οφείλονται στον εξαιρετικό και πολύ έξυπνο προπονητή κ. Γιώργο Ελευθεριάδη καθώς είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μας μεταφέρει καθημερινά όλη του την ενέργεια στην προπόνηση και εμείς προσπαθούμε να την βγάλουμε στους αγώνες.

Για το άθλημα της πυγμαχίας στην Ελλάδα...
Γενικότερα για το άθλημα της πυγμαχίας θεωρώ πως είναι αρκετά υποτιμημένο στην Ελλάδα, καθώς όχι μόνο δεν διοργανώνονται πολλοί αγώνες μέσα στην χρονιά, αλλά και οι αθλητές δεν έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν και να πάρουν περισσότερες εμπειρίες μέσα απο αυτούς.

Για το 2018...
Εύχομαι για το 2018 σε όλους υγεία ,ευτυχία και για εμάς τους πυγμάχους να είμαστε όσο πιο μακριά γίνεται απο τραυματισμούς και τα καλύτερα θα έρθουν.