Οι δηλώσεις Δεληκώστα - Τερζή!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Οι δηλώσεις του τεχνικού του ΠΑΟΚ, κ. Κώστα Δεληκώστα,και του πασαδόρου της ομάδας, Θάνου Τερζή, μετά τη λήξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός -ΠΑΟΚ, για το League Cup "Νίκος Σαμαράς" 2019-20.

Κώστας Δεληκώστας: 
"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, ήταν φανερά καλύτερος από μας. Πιέσαμε στο 3ο σετ. Στο στοιχείο που παίξαμε καλύτερα κατεβάσαμε τα ποσοστά των ακραίων του Ολυμπιακού. Στο μπλοκ άμυνα στις γρήγορες και μεσαίες μπάλες ήμασταν αρκετά καλοί. Δεν φοβάμαι τίποτα. Και με τη δουλειά και με την ενίσχυση που θα έρθει θα γίνουμε ανταγωνιστικοί. Εφόσον διοίκηση, προπονητές και παίκτες είναι “ένα» δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και έχω να πληροφορήσω τους φίλους του ΠΑΟΚ πως σύντομα η ομάδα θα γίνει ανταγωνιστική. Εχω διαβεβαιώσεις για απόκτηση διαγωνίου και κεντρικού".

Θάνος Τερζής
"Ένα 3-0 είναι πάντα δίκαιο, ο Ολυμπιακός δείχνει μία σταθερότητα, αλλά εμείς παρά τις εσωτερικές αλλαγές που κάναμε, τις απώλειες που είχαμε με τους τραυματισμούς και τις λύσεις ανάγκης παλέψαμε ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι για το League Cup, αλλά κάθε ματς έχει τη δική του σημασία. Ο ΠΑΟΚ θα ανασυγκροτηθεί, θα κάνει τις αλλαγές που πρέπει και θα εμφανιστεί καλύτερος στη συνέχεια. Δε θα σταθούμε ούτε στις ατυχίες, ούτε στις αλλαγές παικτών. Τα τελευταία χρόνια δείχνει πως στα παιχνίδια που πρέπει να είναι δυνατός, είναι δυνατός. Στα παιχνίδια που κρίνονται οι τίτλοι, ο ΠΑΟΚ θα είναι έτοιμος να τους διεκδικήσει. Η ομάδα παίζει τα μεγάλα παιχνίδια και διεκδικεί τους τίτλους. Αυτό είναι ένα μεγάλο κίνητρο για μένα να συνεχίζω να παίζω και να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, αλλά χαίρομαι που και νέα παιδιά πρωταγωνιστούν".

Πηγή: paokvolley.gr