Έπεσε μαχόμενος...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου 23 Νοεμβρίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Ν.Ο. Βουλιαγμένης, από τον οποίο και γνώρισε την ήττα με 7-10.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες, δίνοντας έμφαση στην άμυνα, κράτησαν χαμηλά το δείκτη του σκορ, με τον Παπάκο να παραβιάζει πρώτος τα αντίπαλα δίχτυα, κάνοντας το 1-0. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, διαμορφώνοντας ταυτόχρονα και το σκορ του πρώτου οκταλέπτου.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» έδωσαν το δικαίωμα στους αντιπάλους να εκμεταλλευτούν κατάλληλα τις ευκαιρίες, με αποτέλεσμα να μείνουν πίσω για δύο γκολ, 1-3 και 2-4, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι και τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος, με τον Παπάκο να σκοράρει για τρίτη φορά, μείωσε σε 3-4, με τους φιλοξενούμενους να απαντούν, 3-5. Σε εκείνο το σημείο, οι «ασπρόμαυροι», βγάζοντας πάθος και θέληση, με δύο σερί γκολ, έφεραν το παιχνίδι στα «ίσια», 5-5. Λίγο αργότερα, οι αντίπαλοι έκαναν το 5-6, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε η Τρίτη περίοδος.

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ένα μικρό κενό διάστημα για τους παίκτες του Δικεφάλου, έδωσε το «πάτημα» στους φιλοξενούμενους να σκοράρουν, ανοίγοντας τη διαφορά στα τρία γκολ, 5-8. Ο Νίνο Μπλάζεβιτς, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα, μείωσε σε 6-8, με τους αντιπάλους να απαντούν σε 6-9. Ο αρχηγός του Δικεφάλου έγραψε το 7-9, με την αναμέτρηση να ολοκληρώνεται με τελικό σκορ 7-10.

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays εμφανίστηκε αρκετά ανταγωνιστικός και, δίνοντας έμφαση στην άμυνα, κατάφερε να δημιουργήσει καλές συνθήκες στην επίθεση, ωστόσο του στοίχισαν κάποια κενά διαστήματα.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το Δικέφαλο την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019, όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Πειραιώς στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής.

Ημίχρονο: 2-4

Τελικό: 7-10