ΠΑΟΚ Morris - Άρης

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ο ΠΑΟΚ Morris υποδέχεται τον συμπολίτη Άρη στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Μεσήμβριας στο πλαίσιο της 5η αγωνιστικής της Α' κατηγορίας γυναικών, την Κυριακή 24 Νοεμβρίου και ώρα 14:00.

Οι «ισόβιες» πρωταθλήτριες του Δικεφάλου έχουν ως στόχο την νίκη που θα τις εδραιώσει στην κορυφή και θα αυξήσει την διαφορά από τους διώκτες τους. Η παρουσία των φίλων του ΠΑΟΚ στην Νέα Μεσήμβρια είναι απαραίτητη για να ωθήσει τα κορίτσια της ομάδας μας στην πέμπτη νίκη της σεζόν σε ισάριθμα ματς.

Το ιατρικό δελτίο του Σπύρου Φιλίππου είναι καθαρό και χωρίς προβλήματα τραυματισμών ο ΠΑΟΚ Morris θα είναι πάνοπλος για το παιχνίδι της Κυριακής.

Φυσικά, οι ιθύνοντες του τμήματος όπως και όλες οι παίκτριες του μεγάλου ΠΑΟΚ, καλούν στο Προπονητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας τον Λαό του Δικεφάλου, ο οποίος με την φωνή και τον παλμό του θα γίνει ο 12ος παίκτης της ομάδας μας.

Για την αναμέτρηση, ο προπονητής της ομάδας μας, Σπύρος Φιλίππου, δήλωσε:

«Κάθε ματς είναι σημαντικό και κάθε Κυριακή στόχος της ομάδας είναι η νίκη με βελτιωμένη εικόνα. Το συγκεκριμένο παιχνίδι αποτελεί ένα καλό τεστ για τις παίκτριες μου να αποδείξουν την ανωτερότητα τους και την κυριαρχία τους στην Ελλάδα. Είναι πολύ σημαντικό να δείξουν πως έχουν αλλάξει επίπεδο και να πάρουν σαφές προβάδισμα, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο που θέλει να διεκδικήσει τον τίτλο. Το αποτέλεσμα του αγώνα εξαρτάται αποκλειστικά από την δική τους απόδοση».

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2019
5η αγωνιστική, Α'
Προπονητικό Κέντρο Ν. Μεσημβρίας
14:00, ΠΑΟΚ MORRIS - Άρης (LIVE Streaming από τον επίσημο λογαριασμό στο YouTube AC PAOK TV)