«Λαβωμένος» από τις απουσίες του...

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών
Οι απουσίες στοίχισαν στον ΠΑΟΚ στην εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην ΑΕΣΧ Πυλαίας, από την οποία γνώρισε την ήττα με 26-25.

Ο «λαβωμένος» ΠΑΟΚ, μετά τους τραυματισμούς των Κεσίδη και Πετρίδη και του απόντα Αλέξανδρου Αποστόλου στα πρώτα 15’ της αναμέτρησης βρισκόταν πίσω στο σκορ, 8-5, κι ενώ κατάφερε να ρίξει τη διαφορά στο ένα γκολ, 12-11, πήγε τελικά στα αποδυτήρια, με 14-11.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να φέρει το ματς στα «ίσια», ισοφαρίζοντας σε 17-17 και 18-18, μην καταφέρνοντας, όμως, να πάρει κάτι παραπάνω από τον αγώνα, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 26-25.

Το τελικό σκορ έκρινε η διαιτητική απόφαση στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα, όπου δεν δόθηκε πέναλτι επάνω στον Γιώργο Μαστορογιάννη, καθώς θεωρήθηκε ότι η φάση εξελίχθηκε σε νεκρό χρόνο.

Παρ'όλα αυτά ο ΠΑΟΚ έδειξε επηρεασμένος από τις σημαντικές απουσίες, πλέον πρέπει να ψάξει λύσεις στην συνέχεια των αγωνιστικών του υποχρεώσεων.

Τελικό σκορ: Α.Ε.Σ.Χ. Πυλαίας-ΠΑΟΚ 26-25

ΠΑΟΚ (Παπαβασίλης): Κωστακίδης Π. 4, Μπαλτατζής, Παλάσκας 11, Παπαβασίλης 3, Τσεσμετζίδης 2, Κοκώνης 1, Γιαννακίδης, Κυριακίδης, Τσαναξίδης, Θ. Κωστακίδης, Λοΐζος, Μαστορογιάννης 2, Γιορανίδης, Κυπραίος 2, Κριούτσκοφ, Τσέγιοβιτς.