Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - Άρης

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις του προπονητή Σπύρου Φιλίππου και των αθλητριών Μαρίας Μήτκου και Ανθής Παπακωνσταντίνου μετά την επικράτηση επί του Άρη με 5-0.

Σπύρος Φιλίππου:

«Καλοί οι αριθμοί, αλλά μικρή σημασία έχουν στο ποδόσφαιρο, σίγουρα είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι τα νούμερά μας είναι υπέρ μας, καθώς έχουμε μηδέν παθητικό. Νομίζω ότι στο σημερινό παιχνίδι σε έναν αγωνιστικό χώρο δύσκολο, αφού όσο περνούσε η ώρα με τη βροχή βάραινε ακόμη περισσότερο, οι παίκτριές μου έδειξαν  ότι κυριάρχησαν και κατά την επιθετική φάση και  κατά την αμυντική. Θεωρώ ότι σκοράραμε όμορφα συνδυαστικά γκολ, δημιουργήσαμε πολλές φάσεις, το σκορ ήταν δίκαιο και με όλο το σεβασμό προς τον αντίπαλο θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερο. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την αμυντική λειτουργία, γιατί η καλή λειτουργία στην άμυνα είναι ένας στόχος τη φετινή σεζόν. Σε ροή αγώνα δεν κινδυνέψαμε, όλες οι παίκτριες έδειξαν σωστή νοοτροπία, παίξαν η μία για την άλλη, και όλες μαζί για την ομάδα. Αν συνεχίσουμε τη σωστή δουλειά, θα βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο. Είναι μια νίκη που δείχνει ότι η ομάδα προσπαθεί να παίξει και ωραίο ποδόσφαιρο».
 
Μαρία Μήτκου:

«Εμείς θέλαμε να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το παιχνίδι, θέλαμε να δείξουμε την ανωτερότητά μας στην Ελλάδα. Είναι πολύ θετικό ότι δεν έχουμε δεχθεί γκολ, εμείς γι’ αυτό δουλεύουμε. Στόχος μας είναι μία καλή πορεία στην Ευρώπη, που θέλει μηδέν παθητικό σίγουρα. Κάναμε μία πολύ καλή εμφάνιση, ακολουθήσαμε το πλάνο του προπονητή μας και όλα πήγαν όπως θέλαμε και είχαμε σχεδιάσει».
 
Ανθή Παπακωνσταντίνου:
 
«Κατ’ αρχάς, είμαι πολύ χαρούμενη για το σημερινό παιχνίδι. Ήταν μία νίκη, που τη θέλαμε πάρα πολύ, μία νίκη, που επιβεβαιώνει ότι κάνουμε σκληρή δουλειά στις προπονήσεις και, φυσικά, μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Όσον αφορά το ότι δε δεχόμαστε γκολ, οφείλεται ότι είμαστε πολύ καλές στην άμυνα, έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό το κομμάτι, δεν απειλούμαστε. Παρ’ όλα αυτά, σαν τερματοφύλακας, πρέπει να είμαι πάντα συγκεντρωμένη, έτσι ώστε σε μία φάση που θα χρειαστεί να επέμβω, να είμαι σε ετοιμότητα».
 
Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter