Εθνικός Πειραιώς-ΠΑΟΚ Prima Holidays

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με στόχο το πρώτο «διπλό» της χρονιάς ταξιδεύει στην πρωτεύουσα, το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, το οποίο θα αντιμετωπίσει την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου και ώρα 19:30 στον Πειραιά, τον τοπικό Εθνικό, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1. 

Οι παίκτες του Δικεφάλου ολοκλήρωσαν ένα πρόγραμμα με συνεχόμενους δύσκολους αγώνες, και πλέον έχουν στο μυαλό τους τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου πρωταθλήματος. 

Ο προπονητής της ομάδας μας, Πάνος Βέργος, δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα τραυματισμού και έχει στην διάθεση τους όλους τους παίκτες του.

Απέναντι του, βρίσκει τον 7ο του βαθμολογικού πίνακα, Εθνικό Πειραιώς, ο οποίος «ψάχνεται» και εκείνος για βαθμούς.

Η αποστολή του Δικεφάλου, μόνο εύκολη δεν είναι αλλά με σύμμαχο το πάθος, την μαχητικότητα και την ποιότητα του ρόστερ θα έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχή όλων οι παίκτες του ΠΑΟΚ Prima Holidays να γυρίσουν με το διπλό από τον Πειραιά!

Για την αναμέτρηση, ο τερματοφύλακας της ομάδας, Ιάσονας Γρηγοριάδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

"Η νίκη είναι μονόδρομος για εμάς! Στο προηγούμενο παιχνίδι πραγματοποιήσαμε μία εξαιρετική εμφάνιση και, αν ήμασταν λίγο καλύτεροι σε κάποιους τομείς, όπως στον παίκτη παραπάνω, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα. Στόχος μας στο αυριανό παιχνίδι είναι να πιάσουμε την ίδια απόδοση και να πάρουμε το ροζ φύλλο αγώνα!».

 

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019
10η αγωνιστική, Α1
Παπαστράτειο Κολυμβητήριο
19:30, Εθνικός Πειραιώς- ΠΑΟΚ Prima Holidays