Παιχνίδι για γερά νεύρα στο Παπαστράτειο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays αντιμετώπισε εκτός έδρας τον Εθνικό Πειραιώς το απόγευμα της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019 στο Παπαστράτειο Εθνικό Κολυμβητήριο, γνωρίζοντας την ήττα με 9-8 τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays δεν πάτησε δυνατά στο πρώτο οκτάλεπτο, με αποτέλεσμα να επιτρέψει στους γηπεδούχους να προηγηθούν με 3-0. O Γιώργος Καλαϊτζής, με εύστοχο σουτ, μείωσε σε 3-1, με τους αντιπάλους να ανοίγουν και πάλι τη διαφορά, 4-1. Ο Παύλος Μουρατίδης, απαντώντας άμεσα, διαμόρφωσε το 4-2 του πρώτου οκταλέπτου. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, αν και η διαφορά βρέθηκε και πάλι στα τρία γκολ, 5-2, ένα "ξέσπασμα" των ασπρόμαυρων έφερε τη διαφορά στο ένα γκολ, 5-4. Η λήξη του ημιχρόνου βρήκε πίσω τον Δικέφαλο για δύο γκολ, 6-4. 

Το τρίτο οκτάλεπτο δεν είχε την ίδια εικόνα με τα δύο προηγούμενα, καθώς οι παίκτες του Δικεφάλου μπήκαν πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να ισοφαρίσουν σε 6-6, μην καταφέρνοντας ωστόσο να κρατήσουν τον έλεγχο του αγώνα, καθώς η λήξη του οκταλέπτου βρήκε και πάλι τον ΠΑΟΚ πίσω στο σκορ για δύο γκολ, 8-6. 

Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Γιάννης Κεχαλάρης, με ωραίο σουτ από τη θέση 4, έγραψε το 8-7 για τον Δικέφαλο, μόλις 03:50 πριν το τέλος. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε και πάλι, 8-8, χωρίς ωστόσο να πάρει κάτι παραπάνω από την αναμέτρηση, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 9-8.

Καθοριστικές ήταν οι διαιτητικές αποφάσεις στις δύο τελευταίες φάσεις του αγώνα, όπου ο διαιτητής αποβάλλει τον Λέκιτς χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση από τον παίκτη μας, καθώς και στην τελευταία φάση το σουτ του Σαρησάββα, δεν το μέτρησαν, με τους «ασπρόμαυρους» να ζητούν το αντίθετο, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. 

Ο Team Manager της ομάδας, Τάσος Πετρίδης, δήλωσε: «Ο ορισμός των εν λόγω διαιτητών σε ένα παιχνίδι αυτής της βαθμολογικής σημασίας, δεν ήταν ο  κατάλληλος. Έχουμε αλλοίωση αποτελέσματος, με τη διαιτησία να είναι από τις χειρότερες που έχουμε συναντήσει. Επιπλέον, καταθέσαμε ένσταση για την αντικανονική συμμετοχή αθλητού, που δεν ήταν στο ρόστερ, το οποίο έχει καταθέσει η αντίπαλη ομάδα στην Ομοσπονδία».

Ο ΠΑΟΚ Prima Holidays πλήρωσε στη σημερινή αναμέτρηση το κακό πρώτο οκτάλεπτο, στο οποίο έδωσε το δικαίωμα για ένα σερί 3-0 στους γηπεδούχους, ωστόσο, πλέον, πρέπει να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να στρέψει όλη του την προσοχή στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου, όπου υποδέχεται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 15:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον Πανιώνιο.

Εθνικός Πειραιώς - ΠΑΟΚ Prima Holidays: 9-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 4-2, 2-2, 2-2, 1-2

 

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Πάνος Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας, Λέκιτς 1, Προσινικλής Ν. 1, Κεχαλάρης 1, Καλαϊτζής 2, Παυλίδης, Παπάκος, Προσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 1, Αντιβαλίδης, Νικολαΐδης Ιωάν., Βοζίκης, Μουρατίδης 1