Καταγγελία για αλλοίωση αποτελέσματος...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 27/11/2019

 
Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει τη διαιτησία της αναμέτρησης κόντρα στον Εθνικό Πειραιώς στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο το βράδυ της Τετάρτης 27 Νοεμβρίου 2019.
 
Το παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής ήταν ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, καθώς οι δύο ομάδες ήταν μέχρι πρότινος ισόβαθμες, με τη σημερινή αναμέτρηση να κρίνει την «καθαρή» κατάληψη της 7ης θέσης.

Η αποβολή του Λέκιτς στην προτελευταία φάση του αγώνα, χωρίς να έχει κάνει κάποια παράβαση ο αθλητής μας και το σουτ του Σαρησάββα, το οποίο περνάει τη γραμμή, στην καταμέτρηση του οποίου δεν προβαίνει ο διαιτητής, έκριναν την τελική διαμόρφωση του σκορ.
 
Ο ορισμός των εν λόγω διαιτητών απ’ ότι φάνηκε δεν ήταν ο σωστότερος, αφού με τις αποφάσεις τους, έδειξαν ότι είναι οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές του αγώνα, γεγονός κατακριτέο και μη αποδεκτό από το Σωματείο μας.

Ο ΠΑΟΚ δεν αποδέχεται σε καμία περίπτωση την αλλοίωση αποτελέσματος στο σημερινό αγώνα, καθώς και τη στάση των αρμοδίων απέναντι σε μία ομάδα, η οποία είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Β. Ελλάδος στο Πρωτάθλημα της Α1 Υδατοσφαίρισης Ανδρών, στο οποίο συμμετέχουν ομάδες προερχόμενες μόνο από το Λεκανοπέδιο Αττικής και τις γύρω νήσους.
 
Τέτοια γεγονότα υποβαθμίζουν το άθλημα της υδατοσφαίρισης, για την ανάπτυξη της  οποίας παλεύουμε καθημερινά και αδιαλείπτως.

Παρακαλούμε, όπως λάβουν όλοι οι αρμόδιοι τις ευθύνες τους έναντι του αθλήματος που όλοι υπηρετούμε και ελπίζουμε στο μέλλον σε καλύτερη και σωστότερη αντιμετώπιση από τους ιθύνοντες...

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ