ΠΑΟΚ Prima Holidays-Πανιώνιος

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Με στόχο να κλείσει το πρώτο... μισό του πρωταθλήματος με νίκη, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχεται το Σάββατο 30 Νοεμβρίου και ώρα 14:00 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, τον Πανιώνιο, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Α1 Υδατοσφαίρισης. 

Ο Δικέφαλος θέλει να αφήσει πίσω του την άδικη ήττα από τον Εθνικό Πειραιώς, εκεί που καθοριστικές ήταν οι διαιτητικές αποφάσεις στις δύο τελευταίες φάσεις του αγώνα, όπου ο διαιτητής απέβαλλε τον Λέκιτς χωρίς να υπάρχει καμία παράβαση από τον παίκτη μας, καθώς και στην τελευταία φάση το σουτ του Σαρησάββα, δεν το μέτρησαν, με τους «ασπρόμαυρους» να ζητούν το αντίθετο, υποστηρίζοντας ότι η μπάλα πέρασε ολόκληρη τη γραμμή. 

Το ιατρικό δελτίο των... ασπρόμαυρων είναι καθαρό, με τον Πάνο Βέργο να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Απέναντι του βρίσκει τον Πανιώνιο, ο οποίος με τρεις νίκες, μια ισοπαλία και έξι ήττες, βρίσκεται στην όγδοη θέση με 10 βαθμούς, ενώ προέρχεται από ήττα στην έδρα του από τον Ολυμπιακό με 7-11. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ Prima Holidays να στηρίξει την προσπάθεια των παικτών μας στο Ποσειδώνιο, με το γεγονός πως το τμήμα πόλο είναι το μοναδικό που δίνει εντός έδρας αγώνα αυτό το Σαββατοκύριακο, να ενισχύει ακόμα περισσότερο την επιθυμία τους.

Για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, ο αθλητής του Συλλόγου μας, Γιάννης Κεχαλάρης, δήλωσε:

«Το παιχνίδι του Σαββάτου με τον Πανιώνιο είναι πολύ σημαντικό. Προερχόμαστε και οι δύο ομάδες από ήττες, ο Πανιώνιος από το ματς με τον Ολυμπιακό και εμείς από το ματς με τον Εθνικό. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι μονόδρομος διότι χρειαζόμαστε τους 3 βαθμούς τόσο ψυχολογικά όσο και βαθμολογικά ώστε να ανέβουμε κάποιες θέσης. Επίσης θα πρέπει όπως και τις άλλες φορές να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας για ακόμα μια φορά που μας έχει φέρει όλες τις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο στο ματς του Σαββάτου ώστε να μας βοηθήσει ακόμα περισσότερο όπως και τις προηγούμενες φορές ώστε να πετύχουμε την νίκη που τόσο πολύ θέλουμε».

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019
11η αγωνιστική, Α1
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays-Πανιώνιος (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)