Αυλαία στον πρώτο γύρο...

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ
Στην τελευταία αγωνιστική του α’ γύρου, ο ΠΑΟΚ Prima Holidays υποδέχθηκε στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το απόγευμα του Σαββάτου 30 Νοεμβρίου 2019 τον Πανιώνιο, από τον οποίο γνώρισε την ήττα με 7-8 τελικό σκορ.
 
Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν από νωρίς το σκορ, με τον Παπάκο να γράφει το 1-0. Στη συνέχεια, ο αρχηγός του Δικεφάλου,  Νίκος Σαρησάββας, στέλνοντας την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα έκανε το 2-0, με τους αντιπάλους να μειώνουν σε 2-1. Ο Παύλος Μουρατίδης έδωσε και πάλι αέρα δύο τερμάτων στους «ασπρόμαυρους», διαμορφώνοντας το 3-1 του πρώτου οκταλέπτου.
 
Στο δεύτερο οκτάλεπτο, ένα κενό διάστημα των παικτών του ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενουμένους να ισοφαρίσουν, 3-3, με τη λήξη του ημιχρόνου να τους βρίσκει τελικά προηγούμενους με 3-4.
 
Στο τρίτο οκτάλεπτο, οι παίκτες του Δικεφάλου  δεν κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, με αποτέλεσμα η διαφορά να ανοίξει στα τρία γκολ, 3-6. Ο Γιάννης Παπάκος, λίγο πριν τη λήξη του οκταλέπτου, βρίσκοντας... στόχο, έκανε το συνολικό 4-6 της περιόδου.
 
Στο τέταρτο οκτάλεπτο, ο Νίνο Μπλάζεβιτς, με πέναλτι, κατάφερε να φέρει τη διαφορά στο ένα γκολ, 5-6, με τα τελευταία 03:30 λεπτά να είναι τα πιο κρίσιμα... Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν και πάλι τη διαφορά στο +2, 5-7, με τον Νίνο Μπλάζεβιτς να μειώνει και πάλι, 6-7.  Μόλις 21’’ πριν τη λήξη του αγώνα, ο Γιάννης Παπάκος έφερε το σκορ στα «ίσια», 7-7, ωστόσο, οι αντίπαλοι «είχαν» την τελευταία λέξη, κάνοντας το τελικό 7-8 στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης.
 
Πλέον, ακολουθεί διακοπή, με την έναρξη του β’ γύρου να είναι προγραμματισμένη για τις αρχές Φεβρουαρίου.
 
Ο Δικέφαλος θα έχει το χρόνο να ξεκουραστεί, να ανασυνταχθεί και να δουλέψει, προκειμένου να παρουσιάσει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο στο β’ γύρο.
 
ΠΑΟΚ Prima Ηolidays – Πανιώνιος: 7-8

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 3-2

ΠΑΟΚ Prima Holidays (Παναγιώτης Βέργος):
Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Βοζίκης, Σαλαμανης, Σγουρίδης, Μουρατίδης 1