ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Μετά την εύκολη και δίκαιη επικράτηση επί του Άρη οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» του ΠΑΟΚ Morris φιλοξενούνται στην μεγαλόνησο από τον νεοφώτιστο ΟΦΗ, για την 6η αγωνιστική της Α' Εθνικής, στο Γήπεδο Δαμάστας την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

Η ομάδα «στολίδι» του ελληνικού ποδοσφαίρου θα πάει πλήρης στην Κρήτη, με σκοπό να γυρίσει με τους τρεις βαθμούς παίζοντας ωραίο και συνδιαστικό ποδόσφαιρο, όπως μας έχει συνηθίσει.

Την προσπάθεια των κοριτσιών του Δικεφάλου θα έχουμε την δυνατότητα να την παρακολουθήσουμε σε live streaming από την ιστοσελίδα crete2day.com.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Είναι πολύ σημαντικό να αφήσουμε πίσω μας την σπουδαία νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής και να επικεντρωθούμε όλοι μας στο ματς με τον ΟΦΗ. Μια ομάδα που επανήλθε άμεσα στην Α Εθνική και δείχνει καλύτερο πρόσωπο αυτή την χρονιά. Είναι ένα παιχνίδι με ιδιαίτερες δυσκολίες και θεωρώ πως πρέπει να δείξουμε εξαιρετική συγκέντρωση. Στόχος μας είναι η νίκη να συνδυαστεί με καλή εμφάνιση.»
 
Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2019
6η αγωνιστική, Α' Εθνική
Γήπεδο Δαμάστας
15:00, ΟΦΗ - ΠΑΟΚ Morris (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club & Live streaming από την ιστοσελίδα crete2day.com)