Δεν τα κατάφερε στα Γιάννενα...

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Για την 7η αγωνιστική της Α1 Καλαθοσφαίρισης Γυναικών, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ γνώρισε την ήττα στα Γιάννενα από τον τοπικό ΠΑΣ με 75-64.

Ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ παρατάχθηκε στο γήπεδο, με αρχική σύνθεση τις: Λύμουρα, Κωτούλα, Σύρρα, Μάλιγκαν, Βαϊολετάμα. 

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν μαζί στο σκορ μέχρι και τα τέλη της πρώτης περιόδου, με τον Δικέφαλο να έχει σε εξαιρετική ημέρα την Alexyz Vaioletama, η οποία πέτυχε 14 πόντους στο πρώτο μέρος. Η πρώτη περίοδος έκλεισε με τον ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ να βρίσκεται πίσω στο σκορ με τέσσερις πόντους, ενώ η αστοχία από την γραμμή του τρίποντου, επέτρεψε στις γηπεδούχες να κλείσουν το πρώτο ημίχρονο με 43-34. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Δικέφαλος στην προσπάθεια του να μειώσει την διαφορά, ρίσκαρε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχες να βρίσκουν περισσότερο χώρο, με την τρίτη περίοδο να τελειώνει με σκορ 59-44. Στην τέταρτη περίοδο, οι παίκτριες του Βασίλη Μασλαρινού μπήκαν καλύτερα στο γήπεδο, ωστόσο κατάφεραν μόνο να μειώσουν την διαφορά, γνωρίζοντας την ήττα με 75-64.

Συμπερασματικά, ο Δικέφαλος πλήρωσε την αστοχία του από την γραμμή των τριών πόντων, καθώς και το κακό 2ο και 3ο δεκάλεπτο στον αγώνα.

Πλέον, οι παίκτριες του ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ στρέφουν το βλέμμα τους στον εντός έδρας αγώνα με τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 43-34, 59-44, 75-64

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ (Βασίλης Μασλαρινός): Καρλάφτη 5(1), Λύμουρα 9(1), Κωτούλα 8, Σύρρα 2, Λέξα 4(1), Ταρπάγκου 10(1), Κουμαντσιώτου, Καρακούλα, Τζέλου, Μάλιγκαν 8, Βαϊολετάμα 14(1), Κιλαζίδου 4