Γενική αντεπίθεση στον Β γύρο...

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Αποφασισμένος να κάνει την δική του αντεπίθεση στον Β' γύρο του πρωταθλήματος, ο οποίος ξεκινάει την επόμενη αγωνιστική, είναι ο ΠΑΟΚ MORRIS ο οποίος γνώρισε την ήττα στο Κολυμβητήριο Παλαιού Φαλήρου απο τον Α.Ο.Π.Φ. στα πλαίσια της 11ης αγωνιστικής της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης.

Ο Δικέφαλος, ενισχυμένος από τον επόμενο αγώνα με το «θωρηκτό» Νίκολα Τομάσεβιτς, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα απο εδώ και πέρα θέλει να κάνει το δικό του come back, ούτως ώστε η τελική βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος να τον βρει στην καλύτερη δυνατή θέση.

Ευχή όλων να μειωθούν οι τραυματισμοί, οι οποίοι ταλάνισαν το τμήμα στον Α' γύρο και η ομάδα να εμφανίζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Για την ιστορία του αγώνα, ο Δικέφαλος πλήρωσε το κακό του ξεκίνημα, αφού καθυστέρησε να μπει στο παιχνίδι στα δυο πρώτα οκτάλεπτα δίνοντας  στους γηπεδούχους ένα αβαντάζ 5-1 στην λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Στο 3ο και στο 4ο οκτάλεπτο ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να επιστρέψει  με 1-2 και 0-2 αντίστοιχα, ενώ θα μπορούσε να έχει πάρει το βαθμό της ισοπαλίας αν στην τελευταία φάση του αγώνα το δοκάρι των γηπεδούχων δεν σταματούσε το σουτ του Σαρησάββα.

 Α.Ο.Π.Φ. - Π.Α.Ο.Κ. MORRIS: 6-5

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 3-0, 2-1, 1-2, 0-2 (6-5)

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν., Τάτσης, Νάνος, Τσολακούδης 1, Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Μαξίμοβιτς, Τίγκας 2, Προσινικλής, Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Μπόλκας