League Cup: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός... πράξη δεύτερη!

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν στον δεύτερο ημιτελικό του League Cup “Νίκος Σαμαράς”, με φόντο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.

Ο δικέφαλος, με ανεβασμένη ψυχολογία, έπειτα από την εκτός έδρας νίκη επί του Φοίνικα Σύρου, και με τον κόσμο στο πλευρό του, καλείται να πάρει τη νίκη με καθαρό σκορ (3-0 ή 3-1), ώστε να οδηγήσει το ματς στο χρυσό σετ και να διεκδικήσει την πρόκριση στον τελικό.

Ο πασαδόρος του δικεφάλου, Ντίμα Φιλίποφ, δήλωσε για το παιχνίδι:

“Είναι ένα ματς που θα πρέπει να πάρουμε μια καθαρή νίκη, και να διεκδικήσουμε στο χρυσό σετ την πρόκριση στον τελικό. Με την στήριξη του κόσμου… πιστεύω θα πετύχουμε το στόχο μας”.

Η προετοιμασία των κυπελλούχων Ελλάδος, ενόψει της δεύτερης αναμέτρησης της ημιτελική φάσης, ολοκληρώνεται με την πρωινή προπόνηση της Πέμπτης.

Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ καλεί όλους τους φιλάθλους της ομάδας, να παρευρεθούν στο παλατάκι και να στηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας για την πρόκριση στον τελικό, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, σε αθλητικά πλαίσια!

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5€ (κανονικά), 10€ (Διάζωμα 108-109-110-111-VIP Silver), 20€ (VIP Gold) και η διάθεση γίνεται:

Στο PAOK Sports Arena (Πληροφορίες: 2313036354 – tickets@paokvolley.gr)

Μέσω internet στη διεύθυνση: www.ticketmaster.gr

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Παπακοσμάς, Παρατηρητής: Μιχελινάκης, Κομισάριος: Βαρθαλίτης

Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης, Γραμματεία: Κουμπλή

Η αναμέτρηση του δεύτερου ημιτελικού είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 05 Δεκεμβρίου 2019 στις 18:00 στο PAOK Sports Arena και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ Sports.

Πηγή: paokvolley.gr