«Εξάσφαιρος» κόντρα στις Ελπίδες Καρδίτσας

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Το απόλυτο των νικών, αλλά και με μηδέν παθητικό, διατήρησε ο ΠΑΟΚ MORRIS, ο οποίος στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής επικράτησε των Ελπίδων Καρδίτσας με 6-0 τελικό σκορ.

Ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS δεν άργησε να ανοίξει το σκορ, με την Gisela Betancourt να βρίσκει εστία στο 12ο λεπτό της αναμέτρησης, γράφοντας το 1-0, ενώ η ίδια στο 30ό λεπτό, με δεύτερο προσωπικό της γκολ, έκανε το 2-0 για τις ασπρόμαυρες. Η Ελένη Κακαμπούκη «κάπνισε» τα αντίπαλα δίχτυα στο 39’, διαμορφώντας το 3-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι «ασπρόμαυρες» διατήρησαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, με το τέταρτο γκολ να σημειώνει η Θωμαή Βαρδαλή στο 70’. Το 5-0 έγραψε η Μαρία Μήτκου στο 88’, με την Ελένη Κακαμπούκη να ακολουθεί, κάνοντας το 6-0 στις καθυστερήσεις, σκορ με το οποίο έληξε η αναμέτρηση.

Σε μία ακόμη αγωνιστική, ο ΠΑΟΚ MORRIS πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, διατηρώντας το απόλυτο των νικών!

Οι παίκτριες του Σπύρου Φιλίππου στρέφουν το βλέμμα τους στην επόμενη αγωνιστική κόντρα στον Ατρόμητο Αθηνών.

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS - Ελπίδες Καρδίτσας: 6-0

Ημίχρονο: 3-0

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Νάση, Χατζηγιαννίδου, Smiljkovic, Πατερνά (58' Δημητρίου), Μήτκου, Γκάτσου, Πίτσιου (80' Στράντζαλη), Κακαμπούκη, Δοϊρανλή (58' Βαρδαλή), Betancourt, Πούλιου (67' Καραπέτσα)