Η συνέντευξη τύπου μετά το ΠΑΟΚ-Εθνικός Αλεξανδρούπολης

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών
Η συνέντευξη τύπου μετά την άνετη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με 3-0. 

Κώστας Δεληκώστας:

«Προσπαθήσαμε να κάνουμε πιο εύκολο σέρβις για να παίξουμε μπλοκ-άμυνα με ιδανικές συνθήκες επίθεσης του αντιπάλου. Βελτιωνόμαστε αρκετά, κάτι που είδαμε και με τον Ολυμπιακό, έχουμε ένα θέμα στο επιθετικό τρανζίσιον, αλλά θα το λύσουμε. Έχουμε ένα παιχνίδι στην Ουκρανία με την Μπάρκομ, στο οποίο δεν θα έρθει ο Φιλίποφ, οπότε έπρεπε να παίξει ο Τερζής για να βρει ρυθμό».

«Μέχρι σήμερα επικεντρωνόμασταν στο παιχνίδι με τον Εθνικό, από αύριο μαζί με το staff μου το οποίο είναι πολύ δυνατό, θα αναλύσουμε τους Ουκρανούς ώστε να είμαστε έτοιμοι για τα κρίσιμα παιχνίδια που έρχονται».

Γιάννης Τακουρίδης:

«Για το παιχνίδι σήμερα δε θα κάνω κάποιο σχόλιο γιατί η διαφορά δυναμικότητας είναι εμφανής. Θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στον Εθνικό στη συνέχεια και εύχομαι να λύσει τα προβλήματα που έχει κι εύχομαι να μείνει στην κατηγορία γιατί σε αντίθεση με κάποια περίεργα πράγματα που έχουν ακουστεί, νομίζω ότι ομάδες σαν τον Εθνικό τις έχει ανάγκη η Volley League και θα πρέπει να παραμείνει στην κατηγορία. Ακόμα και σε αυτή τη δύσκολη κατάσταση που βρίσκεται με τα νέα παιδιά που παίζει μαζεύει κόσμο στο γήπεδο και νομίζω ότι είναι μία πόλη που έχει βγάλει πάρα πολλά ταλέντα, πάρα πολλούς προπονητές, έχει κάνει τον κόσμο να γνωρίσει το βόλεϊ και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία και να κάνει την ίδια δουλειά που έκανε και τα προηγούμενα χρόνια και ακόμα καλύτερη».