Η Μάρκου έλυσε τον «γρίφο»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Νικηφόρα ξεκίνησε το νέο έτος για τη Γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ MORRIS. Οι Νταμπλούχες Ελλάδας επικράτησαν με 1-0 της Γλυφάδας στη Χαλκηδόνα, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έφτασαν τους 19 βαθμούς.

Ο Δικέφαλος διατήρησε την εδαφική υπεροχή σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δυσκολευόταν να φτάσει με αξιώσεις στην εστία των φιλοξενούμενων, πλην λιγοστών περιπτώσεων, όταν και δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για γκολ, αλλά οι τελικές προσπάθειες των «Ασπρόμαυρων» δεν ήταν οι πρέπουσες. Τελικά, στο 80’, η Μάρκου λύτρωσε τον ΠΑΟΚ, όταν από εκτέλεση φάουλ της Παντελιάδου, με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το 1-0. Στο 85’, η Παντελιάδου σε τετ α τετ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η Ντιμιτρίγεβιτς έστειλε την μπάλα άουτ, σε μια ανεπανάληπτη χαμένη ευκαιρία.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τον ΠΑΟΚ η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Διαιτητής: Τσαλουχίδης (Κιλκίς).

Η σύνθεση της ομάδας μας: Παπακωνσταντίνου, Γκάτσου, Χατζηγιαννίδου, Πατερνά, Γιάννου Δ. (70’ Σακελλάρη), Στράντζαλη, Βαρδαλή (79’ Γιάννου Ε.), Κακαμπούκη, Ντιμιτρίγεβιτς, Παντελιάδου (89’ Αδαμάκη), Μάρκου (90+1 Νεφρού).