MVP της αγωνιστικής εβδομάδας ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν!

paok
Κατηγορία: Α.Σ. ΠΑΟΚ

Πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής εβδομάδας, που ολοκληρώθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου αναδείχθηκε ο αθλητής του τμήματος πυγμαχίας, Βαγγέλης Νανιτζανιάν, μέσω ψηφοφορίας η οποία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους των ΜΜΕ στον Α.Σ. ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός πυγμάχος του Σωματείου μας, κατέκτησε ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο, αφού αναδείχθηκε πρώτος στην κατηγορία του, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πυγμαχίας Ανδρών – Γυναικών Α’ Κατηγορίας Elite, το οποίο διεξήχθη το τριήμερο 5-8 Δεκεμβρίου 2019 στη Σπάρτη, προσθέτοντας στο παλμαρέ του τμήματος ακόμα ένα Πανελλήνιο μετάλλιο.

Για τη διάκρισή του ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας, ο Βαγγέλης Νανιτζανιάν, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Χαίρομαι πολύ που ψηφίστηκα ως MVP της αγωνιστικής εβδομάδας του ΠΑΟΚ. Αυτό δεν σημαίνει πως αυτή είναι η τελευταία φορά, γιατί θα προσπαθήσω να αναδειχθώ MVP όχι μόνο εβδομάδος αλλά και χρονιάς. Όσον αφορά τους αγώνες, έκανα τέσσερις, η κλήρωση μου ήταν δύσκολη ωστόσο όλα πήγαν καλά και πήρα το χρυσό μετάλλιο».

Συγχαρητήρια Βαγγέλη!