Άνετη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Άλλη μία νίκη πρόσθεσε στο φετινό παλμαρέ του ο ΠΑΟΚ Morris, αυτή την φορά απέναντι στον Ατρόμητο Αθηνών και υπό καταρρακτώδη βροχή με σκορ 7-0, στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσήμβριας, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α' Εθνικής Γυναικών. 

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο ΠΑΟΚ Morris είχε τα ηνία του αγώνα από το πρώτο λεπτό, και σκόραρε δύο διαδοχικά τέρματα με την Betancourt στο 33' και στο 35'.

Στην επανάληψη ο Δικέφαλος συνέχισε με τους ίδιους ρυθμούς και στο 53' η Πούλιου έκανε το 3-0, ενώ δέκα λεπτά αργότερα, μετά από σουτ  της Πατερνά, η Πούλιου πέτυχε το δεύτερο προσωπικό της τέρμα. Το 5-0 έκανε με ωραίο τελείωμα η Βαρδαλή στο 76', για να έρθει η Betancourt με αριστουργηματικό σουτ να ολοκληρώσει το χατ-τρικ της στο 84'. Δεν τελείωσε όμως εκεί το show με την Κολομβιανή "μπόμπερ" να σκοράρει ξανά για το τελικό 7-0.

Συμπερασματικά, οι "ισόβιες" πρωταθλήτριες του Δικεφάλου κράτησαν άλλο ένα "clean sheet", αύξησαν την διαφορά από τον δεύτερο Ατρόμητο στους 7 βαθμούς και συνέχισαν την ξέφρενη πορεία τους για έναν ακόμη τίτλο.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης, η κίνηση των αθλητριών του ΠΑΟΚ πριν την έναρξη του αγώνα, να δώσουν μία φανέλα στην Ειρήνη Νεφρού, η οποία ήταν στην αποστολή της ομάδας για τελευταία φορά, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα της στο εξωτερικό. Επιπλέον, η Betancourt πανηγύρισε το πρώτο γκολ του αγώνα κρατώντας την φανέλα της Νάση, η οποία τραυματίστηκε στην προπόνηση της Πέμπτης. Ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήρθε με την λήξη του αγώνα, όπου όλη η ομάδα σαν μία γροθιά πανηγύρισε την νίκη, παραποιώντας το σύνθημα που φωνάζει σε: «Ένα, Νάση, Δύο, Νεφρού, Τέσσερα, ΠΑΟΚ!»

Εσείς το λέτε ομάδα, εμείς το λέμε οικογένεια! #PAOKFamily

Ημίχρονο: 2-0
Τελικό: 7-0
Σκόρερς: Betancourt 4, Πούλιου 2, Βαρδαλή 

ΠΑΟΚ (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου(60' Καραπέτσα), Πατερνά(87' Smiljkovic), Μήτκου, Στράντζαλη, Κακαμπούκη, Βαρδαλή, Betancourt, Δημητρίου (78' Δοϊράνλη), Πούλιου (72' Πίτσιου)