Το καθήκον του ο ΠΑΟΚ Mateco στα Γιαννιτσά

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με νίκη επέστρεψαν στις επίσημες αγωνιστικές οι «νταμπλούχες» οι οποίες επικράτησαν στα Γιαννιτσά, του τοπικού Μέγα Αλέξανδρου με 12-35, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Ο ΠΑΟΚ Mateco, ο οποίος δεν είχε στην διάθεση του την Διεθνή Σλοβένα πίβοτ, Τέγια Φερφόλια, παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με αρχική σύνθεση τις: Παναγιωτίδου, Ζυγούρα, Νίκολιτς, Χατζηπαρασίδου, Κωστοπούλου, Γκάτζιου και τερματοφύλακα την Καμπόιμ. 

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Δικέφαλος έχοντας σε... κέφια της Χατζηπαρασίδου και Γκάτζιου, άνοιξε νωρίς την διαφορά τερμάτων. Ο ΠΑΟΚ Mateco με όπλο την καλή άμυνα, έκανε διατήρηση της διαφοράς, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενος με 12 τέρματα, 6-18. 

Στο δεύτερο ημίχρονο, με το σκορ να του το επιτρέπει, ο Δημήτρης Πελεκίδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις αθλήτριες του, κάνοντας ένα διακριτικό rotation ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης. Ωστόσο, ο Δικέφαλος δεν κατέβασε ρυθμό, ανεβάζοντας όλο και περισσότερο τον ρυθμό και την διαφορά τερμάτων, με τις γηπεδούχες να μην μπορούν να ακολουθήσουν. Το τελικό σκορ του αγώνα βρήκε τον ΠΑΟΚ Mateco νικητή με 12-35.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η επιστροφή της Κατερίνας Βαφειάδου, μετά την ρήξη χιαστών που υπέστη την περσινή χρονιά. Η Ελληνίδα ίντερ όχι μόνο επέστρεψε, αλλά πέτυχε τρία τέρματα!

Πλέον, ο Δικέφαλος στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Τετάρτης, με την Βέροια 2017, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, η οποία είχε αναβληθεί. 

Πεντάλεπτα: 3-3, 3-5, 3-10, 4-13, 5-15, 6-18 (ημχ), 8-18, 11-22, 11-26, 12-29, 12-32, 12-35

ΠΑΟΚ Mateco (Πελεκίδης) : Ματαρώνα 1, Χατζηπαρασίδου 8, Ζυγούρα 4, Γκάτζιου 7, Καμπόιμ, Νίκολιτς 2, Κωστοπούλου 4, Μούρνου 1, Παναγιωτίδου 1, Τσικνάκη, Σαμολαδά 2, Κρίτζαλη, Μεντεσίδου 2, Βαφειάδου 3