ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, την ΑΕΚ. 

Ο Δικέφαλος με σύμμαχο τον κόσμο του, τον οποίο καλεί και χρειάζεται σε αυτό το δύσκολο παιχνίδι και παρά τις σημαντικές μακροχρόνιες απουσίες, θέλει να διεκδικήσει την πρόκριση απέναντι στην «Ένωση». 

Ο Αλέξης Παπαβασίλης αντιμετωπίζει τα γνωστά προβλήματα των Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη, Τσεσμετζίδη και Αποστόλου, έχοντας τους υπόλοιπους παίκτες του ρόστερ στην διάθεση του. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος, απευθύνουν κάλεσμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ και με την δυναμική παρουσία του να δώσει φτερά στους παίκτες της ομάδας μας, με σκοπό να διεκδικήσουν στα ίσια την πρόκριση. 

Για όσους δεν θα μπορέσουν να παραβρεθούν για οποιοδήποτε λόγο στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, η αναμέτρηση θα μεταδοθεί μέσω της κρατικής τηλεόρασης και του καναλιού «ΕΡΤSports HD».

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ο Γιώργος Ελευθεριάδης, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Θα είναι ένα πολύ δύσκολο και δυνατό παιχνίδι. Στο μυαλό μας υπάρχει μόνο η νίκη και η πρόκριση. Σίγουρα η ΑΕΚ έρχεται με φόρα μετά από τη νίκη στο Ρέντη, ωστόσο το παιχνίδι είναι στην έδρα μας και αυτό πρέπει να το εκμεταλλευτούμε. Η συγκέντρωση και το καθαρό μυαλό πιστεύω θα καθορίσουν πολλά στη διακύμανση του αγώνα».

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2019
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
18:00, ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (ΕΡΤSports HD και LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)