«27α Αλεξάνδρεια»: Η Συνέντευξη Τύπου

paok
Κατηγορία: Κολύμβηση
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
 
Θεσσαλονίκη, 18/12/2019

Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 18 Δεκεμβρίου 2019 στα Γραφεία του Α.Σ. ΠΑΟΚ για τη μεγάλη διεθνή κολυμβητική συνάντηση «27α Αλεξάνδρεια», τα οποία θα διεξαχθούν στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου 2019.
 
Πρώτος το λόγο πήρε το μέλος του Δ.Σ. του ΠΑΟΚ και Γενικός Αρχηγός του Υγρού Στίβου, κ. Γιάννης Ελευθεριάδης:

«Κάθε χρόνο, ο Α.Σ. ΠΑΟΚ αναλαμβάνει τη μεγαλύτερη διοργάνωση στη Β. Ελλάδα. Τα «27α Αλεξάνδρεια» πραγματοποιούνται και, φέτος, στη μνήμη του αείμνηστου Εφόρου του ΠΑΟΚ Αθανάσιου Χατζηγεωργίου. Εκ μέρους του ΠΑΟΚ, του Προέδρου κ. Αθανάσιου Κατσαρή και της Διοίκησης, πιστεύουμε ότι για ακόμη μια φορά θα γίνουμε αποδέκτες ευχαριστηρίων και συγχαρητηρίων από πλευράς των αθλητών. Έχουμε καταφέρει τα Αλεξάνδρεια να είναι μία από τις καλύτερες διοργανώσεις και πόλος έλξης υψηλού επιπέδου αθλητών. Καλούμε τον κόσμο στο κολυμβητήριο, να παρακολουθήσουν τους αγώνες, να γνωρίσουν το άθλημα, καθώς και να έρθουν σε επαφή με μεγάλα ονόματα του κολυμβητικού χώρου».
 
 
Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον Έφορο του τμήματος Κολύμβησης του ΠΑΟΚ κ. Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος δήλωσε:

«Το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου 2019 ο Α.Σ. ΠΑΟΚ θα διοργανώσει τα 27α Αλεξάνδρεια. Στόχος μας κάθε χρόνο είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω στην εξέλιξη των αγώνων. Φέτος, θα έχουμε συμμετοχή 65 σωματείων τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, με τον αριθμό των αθλητών να ανέρχεται στους 700. Λόγω της Ολυμπιακής χρονιάς, θα έχουμε συμμετοχή αξιόλογων αθλητών, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να πιάσουν το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Επιπλέον, για πρώτη φορά, τα 27α Αλεξάνδρεια θα ενταχθούν σε ένα καλεντάρι τεσσάρων διοργανώσεων, στις οποίες θα υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές, οι οποίοι θα βραβεύονται βάσει της διεθνούς βαθμολογίας της FINΑ. Επίσης, για πρώτη φορά διαχρονικά στην Ελλάδα, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε πράξη το θέμα της πρόσβασης και βιώσιμης ανάλυσης σε άτομα με αναπηρία όρασης, στα οποία θα υπάρχει αναμετάδοση των τελικών αγώνων του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου, έτσι ώστε να μπορέσουν να μπούνε στο κλίμα των αγώνων. Είναι κάτι πολύ σημαντικό και πρωτοποριακό και θέλουμε να το αναδείξουμε. Ευχαριστούμε τον Πρόεδρό μας κ. Αθανάσιο Κατσαρή, την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς και όλους τους χορηγούς για τη στήριξή τους».
 
Οι αθλητές του ΠΑΟΚ, Χρήστος Παπαδόπουλος και Οδυσσέας Μελαδίνης, ανέφεραν από την πλευρά τους...
 
Χρήστος Παπαδόπουλος:
Τα 27α Αλεξάνδρεια για ακόμη μια χρονιά, θα είναι η καλύτερη διοργάνωση που γίνεται στη Β. Ελλάδα. Από πλευράς της ομάδας μας, ο ΠΑΟΚ θα συμμετέχει με 80 αθλητές, ενώ λόγω της Ολυμπιακής χρονιάς, φέτος ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και θα δούμε αρκετά καλές επιδόσεις, καθώς όλοι οι αθλητές θα προσπαθήσουν για καλύτερους χρόνους, καθώς και να πιάσουν κάποιο όριο για εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, καθώς και για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Προσωπικός μου στόχος είναι να βελτιωθώ, αλλά και να πιάσω κάποιο όριο για την Ολυμπιάδα με το αγώνισμα της σκυτάλης, 4x100 ελεύθερο στην κατηγορία ανδρών».

Οδυσσέας Μελαδίνης:
«Τα 27α Αλεξάνδρεια, πιστεύω, και φέτος, θα είναι μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις στην Ελλάδα, με συμμετοχή Ελλήνων και ξένων αθλητών. Για εμένα, θα προσπαθήσω να πετύχω τις καλύτερες επιδόσεις και αυτό να είναι μόνο η αρχή...».

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το τριήμερο 20-22 Δεκεμβρίου 2019 στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, ενώ το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019 είναι προγραμματισμένη η τελέτη έναρξης των αγώνων.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ