ΠΑΟΚ Mateco- Πανόραμα HONDA

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Ώρα Κυπέλλου! Για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών, ο κάτοχος του τροπαίου, ΠΑΟΚ Mateco, υποδέχεται το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, στο «Σπίτι του Χάντμπολ», το Πανόραμα HONDA. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος έχει θέσει ως στόχο από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς την διατήρηση των κεκτημένων της περσινής χρονιάς, καλείται να δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα, η οποία θα του δώσει την πρόκριση στην τετράδα του θεσμού. 

Ο Δημήτρης Πελεκίδης, πέρα από το μακροχρόνιο πρόβλημα τραυματισμού της Φωτεινής Νούσια, δεν αντιμετωπίζει περαιτέρω προβλήματα, έχοντας όλες τις παίκτριες του πλούσιου ρόστερ του στην διάθεση του. 

Για την αναμέτρηση με το Πανόραμα HONDA, η Εμμανουέλα Τσικνάκη, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είναι ένα παιχνίδι που το περιμέναμε και είμαστε καλά προετοιμασμένες για αυτό. Το κύπελλο είναι ένας θεσμός διαφορετικός από αυτόν του πρωταθλήματος, γι αυτό σε κάθε αγώνα πρέπει να δίνεις τον καλύτερο σου εαυτό. Στόχος μας είναι να υπερασπιστούμε τον τίτλο και το Σάββατο να κάνουμε το πρώτο βήμα γι' αυτό τον σκοπό. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι και περιμένουμε τον κόσμο δίπλα μας».


Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019
Προημιτελικός, Κύπελλο Ελλάδος Χάντμπολ Γυναικών
«Σπίτι του Χάντμπολ»
18:00, ΠΑΟΚ Mateco-Πανόραμα HONDA (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)