ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Ελευθερία Μοσχάτου

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Με φόντο μία θέση στην τετράδα, ο ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ υποδέχεται την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου και ώρα 12:00 στο PAOK Sports Arena, την Ελευθερία Μοσχάτου, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής. 

Με τις Alexyz Vaioletama και Χρύσα Κιλαζίδου στα «πιτς» λόγω σοβαρών τραυματισμών αλλά και μικροτραυματισμούς των υπόλοιπων αθλητριών να ταλανίζουν το τμήμα, ο Βασίλης Μασλαρινός θέλει να δει το μάξινουμ των δυνατοτήτων των παικτριών του απέναντι σε μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως παρουσιάζεται φέτος η Ελευθερία Μοσχάτου. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος, καλούν τον κόσμο του ΠΑΟΚ να στηρίξουν τα κορίτσια μας και με την παρουσία τους στο «Παλατάκι», να ζεστάνουν την ατμόσφαιρα και να γίνουν ο 6ος παίκτης της ομάδας μας. 

Για την αναμέτρηση με την Ελευθερία Μοσχάτου, η Φαίη Κωτούλα, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Προερχόμαστε από δύο σημαντικές νίκες, τις οποίες χρειαζόμασταν ώστε να ανακάμψουμε στη βαθμολογία και το καταφέραμε. Την Κυριακή αντιμετωπίζουμε την Ελευθερία Μοσχάτου, που είναι μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα. Το γνωρίζουμε καθώς την αντιμετωπίσαμε και στον θεσμό του Κυπέλλου. Δουλεύουμε αναλόγως όλη την εβδομάδα, ώστε να είμαστε ανταγωνιστικές την Κυριακή και να καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας, στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή των Χριστουγέννων».
 

Κυριακή 22 Δεκεμβριόυ 2019
10η αγωνιστική, Α1
PAOK Sports Arena
12:00, ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ-Ελευθερία Μοσχάτου (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)