Άβαντες Χαλκίδας - ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Ο ΠΑΟΚ Morris ταξιδεύει στην Εύβοια και την πόλη της Χαλκίδας για να αντιμετωπίσει τις τοπικές Αβαντίδες στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, την 9η αγωνιστική της Α' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών.

Στόχος των «ισόβιων» πρωταθλητριών είναι να κρατήσουν για άλλο ένα παιχνίδι το μηδέν παθητικό και να συνεχίσουν να παίζουν συγκεντρωμένα και με προσήλωση το ποδόσφαιρο που ξέρουν.

Για την αναμέτρηση μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr ο προπονητής της ομάδας, Σπύρος Φιλίππου:

«Στον αυριανό αγώνα αντιμετωπίζουμε μια ομάδα, που αν και νεοφώτιστη αποτελείται από πολλές παίκτριες με ικανότητα και πολυετή εμπειρία στην Ά Εθνική. Παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και παράγει αρκετές ευκαιρίες στα παιχνίδια της, κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός πως διαθέτει την τρίτη καλύτερη επίθεση. Είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα μου να αποδείξει την βελτίωση της στην αμυντική  της λειτουργία. Ζητούμενο είναι όσες κληθούν να αγωνιστούν να δείξουν σωστή νοοτροπία και στο τελευταίο ματς του 2019 να φτάσουν στην νίκη σε συνδυασμό με μια εμφάνιση, που θα δώσει συνέχεια στην μέχρι τώρα εντυπωσιακή εικόνα τους στο πρωτάθλημα. Είναι πολύ σημαντικό όλοι μαζί να κλείσουμε το έτος με θετικό πρόσημο.»
 
Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019
9η αγωνιστική, Α Εθνική
Tsakalis Arena
15:00, Άβαντες Χαλκίδας-ΠΑΟΚ Morris (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)