Γιώργος Μαστορογιάννης: «Δεν κρατάω τίποτα από το 2019!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Με αφορμή την λήξη του πρώτου μισού της Handball Premier, ο Γιώργος Μαστορογιάννης κάνει τον δικό του απολογισμό στο acpaok.gr. 

Για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις;

«Είμαστε στην τρίτη θέση χωρίς να έχουμε παίξει καλό χάντμπολ, με ένα σοβαρό στραβοπάτημα. Σαν θέση ρεαλιστικά αν θέλουμε να μιλήσουμε είμαστε φυσιολογικά, αλλά σαν απόδοση ομάδας δεν είμαι ικανοποιημένος».

Τι κρατάς από το 2019;

«Όλο το 2019 από την περσινή αγωνιστική περίοδο η χρονιά ήταν γεμάτη τραυματισμούς και κανένας στόχος δεν επετεύχθη , οπότε είναι μια χρονιά που δεν θα ήθελα να κρατήσω κάτι».

Τι περιμένεις από το 2020;

«Περιμένω πρώτα απ'όλα υγεία. Όχι μόνο στην ομάδα μου αλλά σε όλους τους αθλητές που αγωνίζονται. Επίσης η ομάδα να μπορέσει μέσα από την καθημερινή προσπάθεια να ανεβάσει το αγωνιστική της επίπεδο».

Μια ευχή προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Καλές γιορτές και υγεία στους φίλους του ΠΑΟΚ, που στηρίζουν το τμήμα παρ'όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα φέτος. Θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε την αγάπη τους μέσα από την αγωνιστική μας συμπεριφορά, καταβάλλοντας σε κάθε αγώνα την μέγιστη προσπάθεια για να παίρνουμε τις νίκες».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter