Γιώργος Παπαβασίλης: «Περιμένω τη νέα χρονιά μία κλήση στην Εθνική Ανδρών!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Τον δικό του απολογισμό και την κρυφή του επιθυμία για το 2020, μοιράστηκε ο Γιώργος Παπαβασίλης μέσω του acpaok.gr. 

Για τον απολογισμό των μέχρι τώρα υποχρεώσεων;

«Κλείνουμε τον πρώτο γύρο, κάνοντας έναν σχετικά καλό απολογισμό όσον αφορά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις δεδομένου ότι είμαστε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Έχουμε στο ιστορικό μας πολύ καλές αλλά και μερικές μέτριες εμφανίσεις. Σίγουρα οι τραυματισμοί των τεσσάρων παιδιών είναι το μελανό σημείο της χρονιάς, αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα και πρέπει να συνεχίσουμε έχοντας τους ίδιους στόχους».

Τι κρατάς από το 2019;

«Το 2019 ήταν μία δυνατή χρονιά για εμένα, με ιδιαίτερες στιγμές τόσο με την προηγούμενη ομάδα μου, την ΧΑΝΘ, όσο και με τον ΠΑΟΚ. Ήταν επίσης μία χρονιά στη διάρκεια της οποίας βελτιώθηκα και ωρίμασα «χαντμπολικά», πράγμα που έγινε όχι μόνο από τις χαρούμενες στιγμές αλλά και από τις δύσκολες».

Τι περιμένεις από το 2020;

«Το 2020 έχω στόχο να κάνω ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, να ανέβω επίπεδο, να βελτιωθώ όσο περισσότερο γίνεται ώστε να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό στην ομάδα μου και να βελτιώσω τον εαυτό μου φυσικά. Επίσης περιμένω μία κλήση στην Εθνική Ανδρών κάτι που θα έρθει φυσικά μέσα από την αδιάκοπη προπόνηση και προσπάθεια».

Μία ευχή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Εύχομαι στον κόσμο της ομάδα μας υγεία, αγάπη, ευτυχία και από τη νέα χρονιά να συνεχίσουν να μας στηρίζουν με ακόμα μεγαλύτερο πάθος για τον ΠΑΟΚ!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter