Στράντζαλη: «...είμαστε μία οικογένεια, που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα...»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Mε αφορμή την περίοδο των Χριστουγέννων μίλησε στο acpaok.gr η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Κωνσταντίνα Στράντζαλη:

 

  • Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και την κυριαρχία στην Ελλάδα…

 

«Η πορεία μας στην Ευρώπη προσωπικά μου αφήνει μία πικρία γιατί δεν μπόρεσα να αγωνιστώ λόγω ενός τραυματισμού που με ταλαιπώρησε τέσσερις μήνες. Γνωρίζαμε ότι τύχαμε μία δύσκολη κλήρωση και έπρεπε να κάνουμε την υπέρβαση. Παρόλα αυτά αιφνιδιαστήκαμε από την δυναμικότητα των αντιπάλων. Κρατάμε τις καλές μας εμφανίσεις στο δεύτερο και τρίτο παιχνίδι και το γεγονός ότι δικαιούμασταν τουλάχιστον κάποιο βαθμό. Όσον αφορά την Ελλάδα η κυριαρχία του ΠΑΟΚ είναι δεδομένη εδώ και χρόνια. Έχουμε ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο των προπονήσεων έτσι ώστε να μπορούμε να γινόμαστε καλύτερες και να δείχνουμε κάθε χρόνο όλο και καλύτερο πρόσωπο. Το πρωτάθλημα θεωρούμε αυτονόητο ότι είναι δικό μας».

 

  • Για το κλιμα στα αποδυτήρια…

     

    «Είμαστε 25 διαφορετικές προσωπικότητες που η καθεμία έχει την ιδιαιτερότητα της. Ωστόσο έχουμε άριστη συνεργασία και ένα οικογενειακό κλίμα. Είμαστε δεμένες όλες μεταξύ μας, διαφορετικά δεν θα μπορούσαμε να βγάλουμε και το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουμε κάθε Κυριακή».

     

  • Την φετινή σεζόν βλέπουμε πολλές νέες παίκτριες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής και να πλαισιώνουν πιο ενεργά την ομάδα, είσαι μία από αυτές, πως αισθάνεσαι και πόσο βοηθάει την ομάδα αυτό;

     

    «Ο ΠΑΟΚ ανέκαθεν έδινε ευκαιρίες σε νεαρές παίκτριες να εξελιχθούν. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη γιατί είμαι μία από τις παίκτριες που προέρχομαι από τις ακαδημίες της ομάδας και έχω καταφέρει να πλαισιώσω και’γω το ρόστερ. Είναι πολύ σημαντικό να δίνονται ευκαιρίες όχι μόνο για τις παίκτριες αλλά και για την ίδια την ομάδα γιατί σε αυτές θα στηριχθεί ο ΠΑΟΚ στο μέλλον».

     

  • Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την προβολή που αρχίζει να παίρνει η ομάδα στα social media…

     

    «Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην χώρα μας δεν είναι επαγγελματικό αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει κάποια πολύ σημαντικά βήματα για την ανάπτυξη του. Ο ΠΑΟΚ κατά την γνώμη μου είναι μία ομάδα που λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα, χάρη φυσικά και στη βοήθεια της οικογένειας Σαββίδη, και είναι το παράδειγμα που πρέπει να ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες ομάδες στην Ελλάδα. Τα social media μπορούν να βοηθήσουν πολύ στην ανάπτυξη του και χαιρόμαστε που και η δική μας ομάδα άρχισε να αποκτά μεγαλύτερη προβολή μέσα από αυτά».

     

  • Ευχές στον κόσμο για τις γιορτές…

     

    «Εύχομαι σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και το 2020 να είναι μια χρόνια μόνο με ευχάριστα».

     

    Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


    Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
    Facebook
    Instagram
    Youtube
    Twitter