Βάσια Γκάτζιου: «Πρωτόγνωρο και αξέχαστο συναίσθημα το νταμπλ!»

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Τον δικό της απολογισμό μέσω του acpaok.gr, κάνει η εξτρέμ της γυναικείας ομάδας χάντμπολ γυναικών του Συλλόγου μας και Διεθνής με την Εθνική Ελλάδος, Βάσια Γκάτζιου.

Για τις μέχρι τώρα αγωνιστικές υποχρεώσεις;

«Η πορεία μας μέχρι τώρα ήταν και θεωρώ θα είναι σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Η δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις φαίνεται σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καταφέρει να είμαστε πρώτες στον βαθμολογικό πίνακα και ευελπιστώ να παραμείνει έτσι!».

Τι κρατάς από το 2019;

«Από το 2019 σίγουρα έχουμε μία πολύ όμορφη ανάμνηση, αυτή του νταμπλ. Μία από τις πιο χαρούμενες στιγμές, καθώς ήταν ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για εμένα και πραγματικά αξέχαστο».

Τι περιμένεις από το 2020;

«Αρχικά, για το 2020 εύχομαι υγεία πάνω απ'όλα και πολλές επιτυχίες! θα συνεχίσουμε με την ίδια νοοτροπία! Περιμένω να είναι μία εξίσου δημιουργική χρονιά και να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Μία ευχή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Ο κόσμος τους ΠΑΟΚ είναι πάντα εκεί και βοηθάει. Μας στηρίζει, μας αγαπάει! Θα βρεθούμε σύντομα ξανά στα γήπεδα να πανηγυρίζουμε παρέα! Για το νέο έτος εύχομαι υγεία πνευματική και σωματική σε όλους! Ευτυχία και πολλά χαμόγελα! Καλές γιορτές!».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter