Δημήτρης Κωνσταντινίδης: «Να έχουμε μία χρονιά γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!»

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Την δική του ευχή για το νέο έτος όσον αφορά την ομάδα βόλεϊ ανδρών του Συλλόγου μας, έκανε ο λίμπερο του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, μέσω του acpaok.gr.

Για τον απολογισμό των μέχρι τώρα αγωνιστικών υποχρεώσεων;

«Με τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω εορτών έκλεισε ένας δύσκολος και μεγάλος κύκλος αγώνων, πλέον έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε λίγες ανάσες. Περάσαμε από διάφορες καταστάσεις όλη αυτή την περίοδο. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η ομάδα παραμένει σε ισοβαθμία στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Είμαστε μέσα και στους δύο εγχώριους στόχους και με την ενίσχυση που θα γίνει τώρα στη μεταγραφική περίοδο, σε συνδυασμό με τη βελτίωση μας και δουλειά μέσα στο γήπεδο πιστεύω πως θα παραμείνουμε ψηλά για ακόμα μία χρονιά».

Τι κρατάς από το 2019;

«Από το 2019 σίγουρα κρατάω την κατάκτηση του Κυπέλλου στην Ιεράπετρα, μία επιτυχία που κράτησε την ομάδα σε επαφή με τίτλους για πέμπτη συνεχή χρονιά!».

Τι περιμένεις από το 2020;

«Προσωπικά για το 2020 θέλω να ευχηθώ αρχικά υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο. Όσον αφορά τα «δικά μας», εύχομαι και θέλω πολύ να κατακτήσουμε το «νταμπλ» με την ομάδα και πιστεύω πως φέτος έχουμε όλες τις προϋποθέσεις για να το καταφέρουμε, όλα αυτά θα φανούν φυσικά μέσα στο γήπεδο!».

Μία ευχή για τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

«Στον κόσμο του ΠΑΟΚ θέλω να ευχηθώ υγεία ξανά γιατί το θεωρώ το βασικότερο. Να συνεχίσει να στηρίζει όλα τα τμήματα με την ίδια τρέλα και αφοσίωση όπως όλα αυτά τα χρόνια. Επίσης να έχουμε μία χρονιά γεμάτη τίτλους και επιτυχίες!». 

Φυσικά, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης δεν ξέχασε τον συμπαίκτη του Γιάννη Τακουρίδη, δηλώνοντας:

«Περαστικά ξανά στον Γιάννη Τακουρίδη, είναι σημαντική απώλεια για την ομάδα και του εύχομαι και πάλι δυνατός και σύντομα κοντά μας».

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter