Συνέντευξη Τύπου ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ

paok
Κατηγορία:
Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 η παρουσίαση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, καθώς και της νέας φανέλας και του χορηγού του τμήματος της εταιρείας ΚΥΑΝΑ. 

Πρώτος το λόγο πήρε ο Γενικός Αρχηγός του τμήματος, κ. Βασίλης Αγγελίδης, ο οποίος δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να έχουμε μαζί μας έναν μεγάλο χορηγό, ένα μεγάλο brand-name στην ελληνική και διεθνή αγορά, την εταιρεία ΚΥΑΝΑ, η οποία μας στηρίζει ηθικά και οικονομικά. Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Γιάννη Βασιλειάδη, τον διευθυντή της εταιρείας που είναι κοντά μας τόσα χρόνια και θέλουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί. Με την πολύτιμη βοήθειά του, οι στόχοι της ομάδας διαρκώς μεγαλώνουν, με τους φετινούς να είναι η τετράδα στο Πρωτάθλημα και το Final 4 Κυπέλλου. Μην ξεχνάμε ότι πλέον οι ομάδες στηρίζονται καθαρά στα έσοδά τους, έχουν σταματήσει να παίρνουν επιχορηγήσεις από το κράτος και η παρουσία μεγάλων χορηγών, όπως η εταιρεία ΚΥΑΝΑ, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην πραγματοποίηση των εκάστοτε στόχων. Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο του Α.Σ. ΠΑΟΚ, κ. Θανάση Κατσαρή που βρίσκεται πάντα δίπλα μας και μας βοηθάει σε ό,τι χρειαστούμε.»

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθυντής της εταιρείας ΚΥΑΝΑ, κ. Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος τόνισε: «Για 8η συνεχόμενη χρονιά, η εταιρεία ΚΥΑΝΑ, είναι ο μεγάλος χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΠΑΟΚ και χαίρομαι που οι φετινοί στόχοι είναι υψηλοί, με βασικό στόχο την τετράδα σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα. Είναι τιμή μου να έχω συνεισφέρει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια να χτίσουμε μία πολύ καλή ομάδα με υψηλές προσδοκίες.»

Από τη μεριά της, η Λολίτα Λύμουρα, με αφορμή τη συμμετοχή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πέρασε σε ένα κάλεσμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ: «Ελπίζω η καλή πορεία της Εθνικής Ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα να φέρει περισσότερα παιδιά στο άθλημα και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Καλούμε όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ να βρίσκεται δίπλα μας κάθε Κυριακή, να μας στηρίζει σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε, είναι δύναμη για μας να παίζουμε σε ένα γεμάτο Παλατάκι. Άλλωστε, ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!»

Η Κατερίνα Κουλουμπή, από την πλευρά της τόνισε: «Φέτος, έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια να βελτιωθούμε, να εμφανιστούμε καλύτερες στο γήπεδο, αλλά το να παίζεις σε ένα άδειο γήπεδο δεν είναι ωραίο συναίσθημα. Χρειαζόμαστε τον κόσμο του ΠΑΟΚ δίπλα μας σε αυτή τη δυνατή προσπάθεια και όλοι οι στόχοι μας στο τέλος θα επιτευχθούν!».

Στη Συνέντευξη Τύπου παρευρέθηκαν τόσο οι παλιές παίκτριες, όσο και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Οι δύο ξένες αθλήτριες, Kierra Mallard και Brittany Lewis φωτογραφήθηκαν με τη νέα φανέλα: