Καραπέτσα: «Kυριαρχούμε μέσα στο γήπεδο»

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Έναν δικό της απολογισμό για την χρονιά που πέρασε και μία ευχή για το νέο έτος, έδωσε στο acpaok.gr η αθλήτρια του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών, Δήμητρα Καραπέτσα:
 

  • Για την πορεία της ομάδας στην Ευρώπη και την κυριαρχία στην Ελλάδα…

 

«Η πορεία μας στη Ευρώπη τον Αύγουστο του 2019 δεν ήταν ικανοποιητική με βάση τα αποτελέσματα που φέραμε. Φεύγοντας από το Βέλγιο βάλαμε κάποιους στόχους: Να εκμεταλλευτούμε το προπονητικό team και να προετοιμαστούμε καταλληλότερα για την επόμενη φόρα. Όσον αφορά την πορεία μας στο ελληνικό πρωτάθλημα είμαστε αναμφισβήτητα η καλύτερη ομάδα και αυτό το δείχνουν άλλωστε τα αποτελέσματα και η κυριαρχία μας μέσα στο γήπεδο.

Επιπλέον, θέλω να πώ περαστικά στην Ζωή Νάση, η οποία περνάει μία δύσκολη περίοδο. Έχω περάσει από αυτόν τον τραυματισμό και ξέρω πόσο δύσκολο είναι αλλά τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Είναι μία δοκιμασία που όταν την ξεπεράσει θα καταλάβει ποιοι είναι πραγματικά δίπλα της».

 

  • Για το κλιμα στα αποδυτήρια…

     

    « Το κλίμα στην ομάδα είναι πολύ ευχάριστο και αυτό φαίνεται  μέσα στο γήπεδο».

     

  • Φέτος σε έχουμε δει να παίζεις και στις τρεις θέσεις της άμυνας, σε ποια πιστεύεις ταιριάζεις περισσότερο, τι να περιμένουμε από την Δήμητρα την νέα χρονιά;

     

    «Η θέση που πιστεύω μου ταιριάζει περισσότερο είναι δεξί μπακ. Το 2020 θα προσπαθήσω να δώσω στον ΠΑΟΚ το 100% των δυνατοτήτων μου».

     

  • Για την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου και την προβολή που αρχίζει να παίρνει η ομάδα στα social media…

«Το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα θεωρώ πως δεν έχει αναπτυχθεί ιδιαίτερα, σε αντίθεση με την Εθνική ομάδα σε όλα τα κλιμάκιά της,  όπου η ανάπτυξη φαίνεται και στην βαθμολογική κατάταξη άλλα και στις αγωνιστικές επιδόσεις. Πιστεύω πως θα υπάρξει ραγδαία ανάπτυξη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο όταν όλες οι ΠΑΕ θα ενσωματώσουν και δημιουργήσουν γυναικείες ομάδες.

Όσον αφορά την προβολή της ομάδας μέσω των social media, ευχαριστούμε τον Α.Σ. ΠΑΟΚ για την προώθηση και την στήριξη, είναι πολύ σημαντικό για εμάς».

 

  • Ευχές στον κόσμο για τις γιορτές…

     

    «Εύχομαι καλή χρονία με υγεία , αγάπη και ειρήνη σε όλο τον κόσμο. Να γίνουμε όλοι καλύτεροι άνθρωποι, να ενδιαφερόμαστε για τον συνάνθρωπο μας και να μην ξεχνάμε Τον ΘΕΟ!».
     

    Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


    Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
    Facebook
    Instagram
    Youtube
    Twitter