ΠΑΟΚ - Άρης

paok
Κατηγορία: Κ.Α.Ε. ΠΑΟΚ

Οι υποχρεώσεις του μπασκετικού ΠΑΟΚ το 2020 ξεκινούν με έναν πολύ σημαντικό αγώνα στο Παλατάκι απέναντι στον συμπολίτη την Κυριακή 5 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της «ΕΚΟ» Basket League.

Ο Δικέφαλος με τον Λαό του στο πλευρό του θέλει να κερδίσει το παιχνίδι και να πάρει βαθμολογική ανάσα στην προσπαθεία του να αναρριχηθεί στον βαθμολογικό πίνακα.

Με την ευχή της «Μάνας» του Συλλόγου...
 

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ...

ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΗ...


Για τα εισιτήρια ισχύουν τα παρακάτω:

10list.png


Τα παιδιά ηλικίας ως 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο στο γήπεδο χωρίς να καταλαμβάνουν θέση, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και παιδικό εισιτήριο στα 5€ για τα παιδιά έως 14 ετών. (Ισχύει και για τα διαζώματα 108-111).
 

Τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ - Άρης διατίθενται από τα εξής σημεία…
 

-PAOK Sports Arena

Σάββατο (4/1): 11:00-18:00
Κυριακή (5/1): 11:00-μέχρι την έναρξη του αγώνα
 

-Online μέσω του δικτύου της Ticketmaster από σήμερα μέχρι και την έναρξη του αγώνα.
 

Όσοι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί εισιτήριο μέσω internet και έχουν επιλέξει παραλαβή από τα εκδοτήρια, μπορούν να παραλάβουν τα εισιτήρια τις ώρες των εκδοτηρίων με την επίδειξη της ταυτότητας και τον αριθμό κράτησης των εισιτηρίων.
 

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η καταχώρηση της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η καταχώρηση του ΑΜΚΑ.
 

Για να αγοράσετε εισιτήριο μέσω internet πατήστε εδω
 

-Δίκτυο καταστημάτων PUBLIC

Για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη της ταυτότητας και σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο και η επίδειξη του ΑΜΚΑ.

Κυριακή 5 Ιανουαρίου
14η αγωνιστική, «ΕΚΟ» Basket League
PAOK Sports Arena
17:45, ΠΑΟΚ - Άρης (ΕΡΤ 3)