«Τετραπλή»... ασπρόμαυρη εκπροσώπηση στο καμπ Ομοσπονδίας Στίβου!

paok
Κατηγορία: Στίβος

Τετραπλή ήταν τελικά η εκπροσώπηση του τμήματος στίβου του Συλλόγου μας στο 1ο καμπ που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Στίβου.

Το τριήμερο και 1ο καμπ της σεζόν που διεξήχθη στο κλειστό προπονητήριο "Τασουλα Κελεσίδου" στους Αμπελόκηπους, απευθυνόταν στους καλύτερους αθλητές πανελληνίως των κατηγοριών Κ23,Κ20,Κ18 και αφορούσε τα αγωνίσματα των εμποδίων, των σπριντ και των σκυταλοδρομιών.

Ήταν μια πάρα πολύ καλή κίνηση του ΣΕΓΑΣ ώστε να έρθουν κοντά οι καλύτεροι αθλητές και αθλήτριες από όλα τα μέρη της Ελλάδας αναπτύσσοντας με αυτόν τον τρόπο τις κοινωνικές τους σχέσεις και να προπονηθούν σε κοινά αντικείμενα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονητές και οι τεχνικοί που ανέλαβαν το καμπ ήταν εξαιρετικοί και ο τρόπος που διαχειρίστηκαν τη διεξαγωγή του καμπ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί με μία λέξη άψογος.

Από πλευράς ΠΑΟΚ εκτός από τον Θοδωρή Βροντινό, ο Σύλλογος εκπροσωπήθηκε και από τον Γεράσιμο Μαβιλίδη , τη Δήμητρα Γιλτίδου αλλά και την προπονήτρια μας Πετσούδη Ολυμπία γεγονός που μόνο περηφάνια προκαλεί στους τεχνικούς του τμήματος στίβου καθώς η καλή δουλειά που γίνεται σιγά σιγά φαίνεται ότι αποδίδει καρπούς.

Τόσο οι αθλητές όσο και η προπονήτρια δηλώνουν ενθουσιασμένοι για την εμπειρία τους αφού πήραν δύναμη για τη συνέχεια αλλά και ακόμα μεγαλύτερη δίψα για τους επερχόμενους αγώνες.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ

 
Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter