Σπουδαίο διπλό για τον ΠΑΟΚ MORRIS

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
Στο ντεμπούτο του Νίκολα Τομάσεβιτς με την ομάδα του Δικεφάλου, ο ΠΑΟΚ ΜΟRRIS επικράτησε της ομάδας του Υδραϊκού με 5-7 στο Κολυμβητήριο Αλίμου το απόγευμα του Σαββάτου,για την 12η αγωνιστική και παράλληλα της πρώτης του Β' γύρου της Α1 Κατηγορίας Υδατοσφαίρισης.

Το πρώτο οκτάλεπτο ήταν αρκετά ισορροπημένο με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες 2-2.Στην δεύτερη περίοδο το παιχνίδι έγινε ακόμα πιο κλειστό με τον Δικέφαλο να μην εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων με αποτέλεσμα να βρίσκεται πίσω με 3-2 στην λήξη του ημιχρόνου.Στο τρίτο οκτάλεπτο η ομάδα του Πάνου Βέργου έπαιξε έξυπνα και κατάφερε να γυρίσει το ματς σε 3-4 με επιμέρους σκορ 0-2.Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο ο ΠΑΟΚ συνέχισε στον καλό ρυθμό που είχε αποκτήσει με αποτέλεσμα να κερδίσει τον αγώνα με 5-7.
 
Την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟΚ ΜΟRRIS αγωνίζεται και πάλι εκτός με αντίπαλο τον Απόλλων Σμύρνης, στην Αθήνα.

Στο τμήμα κρατούν χαμηλούς τόνους και ελπίζουν σε καλύτερη συνέχεια τόσο με την απόκτηση του Τομάσεβιτς όσο και με την επιστροφή του τερματοφύλακα Κώστα Γαλανίδη οι οποίοι σε συνδυασμό με την εμπειρία του Ζάτοβιτς και το ταλέντο των Ελλήνων νεαρών να δημιουργήσουν τις συνθήκες εκείνες που θα δώσουν ώθηση στην ομάδα.

Υδραϊκός-ΠΑΟΚ MORRIS: 5-7

Αναλυτικά τα οκτάλεπτα: 2-2, 1-0, 0-2, 2-3 (5-7) 

ΠΑΟΚ ΜΟRRIS (Βέργος): Γαλανίδης, Σαρησάββας 1, Ζάτοβιτς 1, Προσινικλής Ν. 2, Τάτσης, Νάνος, Τσολακούδης 2 , Μουρατίδης 1, Παυλίδης, Τομάσεβιτς, Τίγκας, Προσινικλής Π., Κεχαλάρης, Σιορδίλης, Κουλούρης