Υποδέχτηκαν το 2020 με εννέα γκολ οι «Ισόβιες Πρωταθλήτριες»!

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Ο ΠΑΟΚ Morris, ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του για το νέο έτος κερδίζοντας στο προπονητικό κέντρο Νέας Μεσημβρίας τα Τρίκαλα 2011 9-0.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Δικέφαλος το πρώτο 20λεπτο του παιχνιδιού  προσπάθησε με υπομονή να ξεκλειδώσει την πολυπρόσωπη άμυνα των αντιπάλων, και κατάφερε με υποδειγματική ανάπτυξη να ανοίξει το σκορ με την συμπλήρωση του 20λεπτου με σκορέρ την Βαρδαλή. Λίγα λεπτά αργότερα στο 23' η Δοϊρανλή και με λίγη τύχη καθώς η μπάλα κόντραρε κρέμασε την αντίπαλο τερματοφύλακα, και έκανε το 2-0 για τον Δικέφαλο.

Στο 25' η Betancourt σημάδεψε με υπέροχο σουτ το δοκάρι. Ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε να έχει τα ηνία του αγώνα και στο 40' τριπλασίασε τα τέρματά του με την Δημητρίου να βρίσκει με παράλληλη σέντρα την Κακαμπούκη, η οποία έκανε εξ'επαφής το 3-0, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ Morris συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 55' μετά από συστημένη σέντρα της Βαρδαλή από τα δεξιά η Betancourt με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Μετά από σέντρα της Betancourt, η Κακαμπούκη με κεφαλιά έκανε το 5-0, και ένα λεπτό αργότερα μετά από σέντρα της Δημητρίου η Betancourt έκανε το 6-0 στο 65' και ολοκήρωσε το χατ-τρικ της με ωραίο σουτ στο 70'.

Η Πούλιου πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή στο 60' και σκόραρε δύο γκολ, στο 76' από το ύψος του πέναλτι με πλασέ μετά από σέντρα της Betancourt και 5 λεπτά αργότερα μετά από διαγώνια κίνηση της Κακαμπούκη γράφτηκε το τελικό 9-0.

Εν κατακλείδι, ο Δικέφαλος ήταν για άλλη μία φορά καταιγιστικός, και δεν άφησε κανένα περιθώριο στα Τρίκαλα 2011 να διεκδικήσουν κάτι από τον αγώνα, παίζοντας τρομερό ποδόσφαιρο και σκοράροντας συνδυαστικά τέρματα.

Τα κορίτσια του Σπύρου Φιλίππου, στρέφουν την προσοχή τους στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Μεσολόγγι 2008.

Ημίχρονο: 3-0

Τελικό: 9-0

Σκόρερς: Βαρδαλή, Δοϊρανλή, Κακαμπούκη 2, Betancourt 3, Πούλιου 2

ΠΑΟΚ Morris (Φιλίππου): Παπακωνσταντίνου, Καραπέτσα (60' Smiljkovic), Χατζηγιαννίδου, Γκάτσου, Μήτκου, Στράντζαλη, Βαρδαλή, Κακαμπούκη, Δημητρίου (82' Ζώτου), Betancourt (80' Ακριβάκη), Δοϊρανλή (60' Πούλιου)