Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ Morris-Τρίκαλα 2011

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών
Οι δηλώσεις της Μαρίας Ζώτου και της Ζωής Ακριβάκη μετά την επικράτηση του Δικεφάλου με 9-0 επί της ομάδας των Τρικάλων.

Μαρία Ζώτου:

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για εμάς, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ο προπονητής μας προετοίμασε κατάλληλα και μας προειδοποίησε ότι τα Τρίκαλα είναι βελτιωμένα σε σχέση με την αρχή της σεζόν. Με αυτά ως δεδομένα, κάναμε το παιχνίδι μας. Βοηθηθήκαμε και από το μεγαλύτερο γήπεδο και δώσαμε βάθος στο παιχνίδι μας, κάτι που αντικατροπτίζεται και στο τελικό σκορ.

Μετά την άδεια που είχαμε για τις διακοπές των Χριστουγέννων η ομάδα επέστρεψε εξίσου δυνατή και έτοιμη για να αντιμετωπίσει κάθε αντίπαλο και την νέα χρονιά. Είμαστε ευχαριστημένες με την επίδοσή μας και θα συνεχίσουμε να έχουμε την ίδια απόδοση μέχρι το τέλος της χρονιάς».

Ζωή Ακριβάκη:

«Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, μπήκε στο γήπεδο δυνατά και αποφασισμένα, ο αντίπαλός μας προσπάθησε να μας κρατήσει μακριά από την περιοχή του, ιδιαίτερα στο Α' ημίχρονο, αλλά στο Β' ημίχρονο έπεσε ο ρυθμός τους, εμείς μπήκαμε πιο δυνατά κάτι που φαίνεται και από τον αριθμό των γκολ.

Πιστεύω, επιστρέψαμε ξεκούραστες με καθαρό μυαλό μετά τις διακοπές. Ξεκινήσαμε το 2020 με νίκη, ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, ενώ παράλληλα θα βελτιωνόμαστε μέσω των προπονήσεων».
 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter