Ανακοίνωση - Απάντηση στον ΟΦΘ!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Θεσσαλονίκη, 16/01/2020
 
Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Πόλο Ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays με μεγάλη έκπληξη πληροφορήθηκαν για την ανυπόσταση, ψευδή και πέραν κάθε ηθικής, καταγγελία του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης, στην οποία τοποθετείται το εν λόγω Σωματείο κατά του Συλλόγου μας, αναφερόμενο στον αγώνα νέων ανδρών ΠΑΟΚ – ΟΦΘ.
 
Αναρωτιόμαστε, εάν ο σκοπός αυτής της ψευδούς καταγγελίας είναι ο προφανής και επιφανειακός λόγος, να δεχθούν λάσπη τόσο η ομάδα μας όσο και τα πρόσωπα, τα οποία καθημερινά μοχθούν, λειτουργούν και καταβάλλουν τα μέγιστα των δυνατοτήτων τους όσον αφορά την ανάπτυξη της υδατοσφαίρισης στη Θεσσαλονίκη και, γενικότερα, τη Β. Ελλάδα.
 
Η ιστορική ομάδα του ΠΑΟΚ, με πολύχρονη συμμετοχή στην Α1 Κατηγορία Υδατοσφαίρισης Ανδρών, με την κατάκτηση Πανελληνίων Πρωταθλημάτων και μεταλλίων στις ηλικιακές κατηγορίες, καθώς και με πλήθος διεθνών αθλητών που τίμησαν και τιμούν το εθνόσημο, αρνείται, σεβόμενη την ιστορία της, να μπει στη διαδικασία αντιπαράθεσης με ομάδες άλλης υπαρξιακής λογικής και παρουσίας στο χώρο του υγρού στίβου.
 
Παρ’ όλα αυτά, για την ιστορία και μόνο, θα απαντήσουμε στις «κατά φαντασίαν» αιτιάσεις των ανθρώπων του ΟΦΘ:
  1. Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ανάγκη καμίας πλαστοπροσωπίας ή άλλης παράνομης ενέργειας στους αγώνες, διότι η διαφορά της ομάδας μας με ομάδες, όπως ο ΟΦΘ, είναι όχι απλά τεράστια, αλλά σε όρια ανάξιας αναφοράς. Για παιδαγωγικούς λόγους και για να μην ευτελίζεται το άθλημα, πάρα πολλές φορές ο ΠΑΟΚ κάνει fairplay και τα σκορ κρατιούνται χαμηλά, ανεξάρτητα της διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων, γεγονός που απ’ ό.τι φαίνεται δεν εκτιμάται από το Σωματείο του ΟΦΘ, το οποίο από εδώ και στο εξής δε θα τύχει ανάλογης αντιμετώπισης σε όλες τις κατηγορίες.
  2. Αναφορές και υποδείξεις, σχετικά με τους γονείς των αθλητών του Συλλόγου μας, είναι τουλάχιστον άστοχες και επιεικώς απαράδεκτες.
  3. Στο συγκεκριμένο αγώνα, κατά τον οποίο επικαλείστε παράνομες συμμετοχές των αθλητών του ΠΑΟΚ, γιατί δεν έγινε κάποια «καταγγελία» από την ομάδα σας προς τους υπευθύνους του αγώνα κατά την έναρξη, τη διάρκεια, ή το πέρας της αναμέτρησης, αλλά θυμηθήκατε να ασχοληθείτε με το εν λόγω θέμα αρκετές ημέρες μετά;
  4. Η απαξιωτική αναφορά σε ανθρώπους του υγρού στίβου στη Β. Ελλάδα, οι οποίοι εκπροσωπούν θεσμικά την ΚΟΕ και η εν λόγω θέση ότι λειτουργούν ως συμμορία απατεώνων είναι, τουλάχιστον απάνθρωπη, ντροπιαστική, ανήθικη και ψευδής. Εάν έχετε αυτή την άποψη, αναφερθείτε ονομαστικά...
  5. Επιπλέον, πέρα από τις άδικες και ανυπόστατες κατηγορίες σας, άξια αναφοράς θα ήταν η άδικη κατανομή του χώρου της πισίνας  εις βάρος του Σωματείου μας, αναλογικά με τη δυναμικότητα, τον αριθμό αθλητών, την Α1 εθνική κατηγορία στην οποία αγωνίζεται το Σωματείο μας, τις διακρίσεις, τα μετάλλια και τους τίτλους που φέρνει η ομάδα μας στη Θεσσαλονίκη, καθώς και την ύπαρξη γυναικείου τμήματος υδατοσφαίρισης στο Σωματείο μας. Αναλογικά, βρίσκεστε ήδη σε πλεονεκτική θέση και προτιμότερο θα ήταν να μη δημιουργείτε... καπνό για να καλύψετε την αλήθεια, δημιουργώντας ψευδή γεγονότα.
 
Κλείνοντας, θα θέλαμε να ενημερώσουμε πως ο ΠΑΟΚ επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του, όσον αφορά τις ψευδείς καταγγελίες.

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ