Aέρας στο F4!

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τον ΠΑΟΚ RED LED ο οποίος πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, καθώς επικράτησε άνετα με 14-42  της ομάδας του Φιλώτα Φλώρινας, εκτός έδρας το μεσημέρι της Κυριακής για την προημιτελική φάση του θεσμού.

Τα κορίτσια του Χρήστου Τζουβάρα έδειξαν απο την αρχή τις διαθέσεις τους με αποτέλεσμα το ημίχρονο να κλείσει με 5-22  και το τελικό σκορ να σκιαγραφεί την εικόνα του παιχνιδιού.

Επόμενος αγώνας για τον Δικέφαλο στις 20/1, ο οποίος θα αντιμετωπίσει και πάλι την ομάδα της Φλώρινας εκτός έδρας, αυτή την φορά για τον θεσμό του πρωταθλήματος.

O A.Σ. ΠΑΟΚ και η γυναικεία ομάδα χάντμπολ του ΠΑΟΚ ευχαριστούν τον κόσμο του Δικεφάλου που βρέθηκε στο γήπεδο της Φλώρινας και βοήθησε την ομάδα να πάρει την πρόκριση για το φάιναλ φορ του Κυπέλλου.

Στα ημιτελικα του F4 ο ΠΑΟΚ RED LED θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Αρτας η οποια προκριθηκε επι του Καματερού.

Φιλώτας Φλώρινας - ΠΑΟΚ RED LED: 15-41

ΠΑΟΚ RED LED
 (Χρήστος Τζουβάρας): Νούλα 8, Μάστακα, Χατζηπαρασίδου 4, Γκάτζιου, Τσιομπάνου 2, Προκοπίδου 3, Μούρνου 4, Σεραφίμοβα, Καβαζοπούλου, Παναγιωτίδου 1, Τζούρισιτς 7, Τσαουσίδου 3, Σαμολαδά 3, Σελεμίδου 2, Στρατάκη 3. Στοϊκοβσκα 2.