Δέκα χρόνια μαζί ΠΑΟΚ και «ΚΥΑΝΑ»! (pics+vid)

paok
Κατηγορία: Μπάσκετ Γυναικών

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας για το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και τις ακαδημίες του Συλλόγου μας, η οποία συνοδεύτηκε και με τον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 χρόνων συνεργασίας με την εταιρία «ΚΥΑΝΑ». 

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Χωριό της Ειρήνης», με την γυναικεία ομάδα, το τεχνικό τιμ αλλά και τις ομάδες των τμημάτων υποδομής να δίνουν κανονικά το παρών. 

Με την παρουσία τους τίμησαν επίσης το τμήμα και οι Σταύρος Καλαφάτης (Γραμματέας κοινοβουλευτικής ομάδας ΝΔ), Δημοκράτης Παπαδόπουλος και Άλκης Ησαϊάδης (Αντιπρόεδροι Α.Σ. ΠΑΟΚ), Άκης Μπεκιάρης (Υπεύθυνος Επικοινωνίας Α.Σ. ΠΑΟΚ), Νίκος Σταυρόπουλος (παλαίμαχος αθλητής μπάσκετ και τεχνικός διευθυντής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ). 

Την παρουσίαση και την οργάνωση της εκδήλωσης πραγματοποίησαν ο έφορος του τμήματος, Βασίλης Αγγελίδης και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας «ΚΥΑΝΑ», Γιάννης Βασιλειάδης. 

Ο τυχερός της βραδιάς από πλευράς γυναικείας ομάδας, ήταν ο γυμναστής, Αριστείδης Ταρπάγκος, καθώς σε εκείνον έπεσε το φλουρί και ο οποίος κέρδισε ένα ταξίδι τριών ημερών στην Λευκάδα.

Αντίστοιχα, στην βασιλόπιτα των χορηγών, η εταιρία «COOEE Mobile Solutions» έτυχε το φλουρί, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών στην Ζάκυνθο, το οποίο προσέφερε το ταξιδιωτικό πρακτορείο «Prima Holidays». Με την σειρά της, στην βασιλόπιτα της εταιρίας «ΚΥΑΝΑ», τυχερή ήταν η Μαρία Γιαννουχαηλίδου, η οποία κέρδισε ένα ταξίδι τεσσάρων ημερών στο Καρπενήσι.


 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter