ΠΑΟΚ Mateco-Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Γυναικών

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το «διπλό» στη Νέα Ιωνία, ο «νταμπλούχος» Ελλάδος, ΠΑΟΚ Mateco, υποδέχεται την Αναγέννηση Άρτας την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 16:00, στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο κάτοχος του θεσμού, ΠΑΟΚ Mateco, θέλει τη νίκη που θα του δώσει παράλληλα και την πρόκριση, προκειμένου να υπερασπιστεί το τίτλο. 

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Πελεκίδης έχει να αντιμετωπίσει συνεχόμενα απαιτητικά παιχνίδια, έχοντας ως στόχο ο ρυθμός της ομάδας να παραμείνει αναλλοίωτος. Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει κάποιο νέο πρόβλημα και έχει όλες τις παίκτριες στην διάθεση του. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τον κόσμο του Δικεφάλου να βρεθεί στην Μίκρα δίπλα στις «νταμπλούχες» και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στον τελικό.

Για όσους δεν μπορούν για οποιοδήποτε λόγο να παραβρεθούν στο «Σπίτι του Χάντμπολ», ο αγώνας θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV.

Για την αναμέτρηση με την Αναγέννηση Άρτας, η Αναστασία Παναγιωτίδου, δήλωσε στο acpaok.gr:

«Παρ'όλη την κούραση από τον δύσκολο αγώνα με τη Νέα Ιωνία, η ομάδα προετοιμάστηκε κατάλληλα για το παιχνίδι του Κυπέλλου. Είδαμε τα λάθη μας και τονίσαμε τι πρέπει να διορθώσουμε ώστε να μη μας κοστίσει σε αυτό το παιχνίδι. Παίζουμε με μία ομάδα που έχει έμπειρες παίκτριες, αλλά θα προσπαθήσουμε να πάμε το παιχνίδι τον ρυθμό μας, όπου έχουμε και πλεονέκτημα. Είμαστε έτοιμες και συγκεντρωμένες στον στόχο!».


Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2020
Ημιτελική φάση, Κύπελλο Ελλάδος
«Σπίτι του Χάντμπολ»
16:00, ΠΑΟΚ Mateco-Αναγέννηση Άρτας Φέτα Ήπειρος (AC PAOK TV)