ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους

paok
Κατηγορία: Χάντμπολ Ανδρών

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για το 2020 είναι έτοιμος να δώσει ο ΠΑΟΚ, ο οποίος υποδέχεται τον Διομήδη Άργους την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Handball Premier. 

Ο Δικέφαλος, ο οποίος προέρχεται από το δυνατό ντέρμπι με την ΑΕΚ, καλείται να συγκεντρωθεί και να τα δώσει όλα απέναντι στον πέμπτο του βαθμολογικού πίνακα, Διομήδη Άργους, με στόχο μόνο τη νίκη. 

Ο Αλέξης Παπαβασίλης πλην των γνωστών μακροχρόνιων προβλημάτων των Ιωαννίδη, Πετρίδη, Κεσίδη και Τσεσμετζίδη, δεν αντιμετωπίζει κάποιο νεότερο πρόβλημα. 

Οι ιθύνοντες του τμήματος καλούν τον... ασπρόμαυρο κόσμο να παραστεί στη Νεάπολη, δίνοντας τον μοναδικό παλμό που μπορεί να προσφέρει ο Λαός του ΠΑΟΚ. 

Για όσους ωστόσο δεν μπορούν να παραβρεθούν στη Νεάπολη, το παιχνίδι θα μεταδοθεί μέσω του AC PAOK TV. 

Για την αναμέτρηση με τον Διομήδη Άργους, ο Μπόρις Κριούτσκοφ, δήλωσε:

«Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά. Η ουσία της ομάδας μας είναι η συνεχόμενη δουλειά και η επιμονή στον στόχο, παρά τις απουσίες που έχουμε. Στο παιχνίδι με τον Διομήδη, πρέπει να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο και να παλέψουμε. Είμαστε έτοιμοι για την μάχη, από τους παίκτες μέχρι και το τεχνικό τιμ. Ελπίζω ο κόσμος να σταθεί δίπλα μας και να μας βοηθήσει και σε αυτή την αναμέτρηση».

Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020
13η αγωνιστική, Handball Premier
Κλειστό Γήπεδο Νεάπολης
17:00, ΠΑΟΚ-Διομήδης Άργους (AC PAOK TV)