Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ για την 10η αγωνιστική

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Ανδρών

Στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής της Volley League Ανδρών 2019-20, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από τον Ολυμπιακό, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον φέρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι ασπρόμαυροι αφήνουν πίσω το αποτέλεσμα της προηγούμενης αγωνιστικής και εστιάζουν την προσοχή τους στο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα τους Πειραιώτες, όπου σε περίπτωση νίκης με 0-3 ή 1-3, θα έχουν σημαντικό πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην κορυφή με 23 βαθμούς, έχοντας δυο περισσότερους από την ΠΑΟΚ που ισοβαθμεί με τον Παναθηναϊκό στη 2η θέση της βαθμολογίας .

Για το ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής, ο ακραίος του ΠΑΟΚ, Σωτήρης Σωτηρίου, δήλωσε:

“Είναι ένα κομβικό παιχνίδι για την κατάταξη της βαθμολογίας. Είμαστε προετοιμασμένοι για ένα δυνατό παιχνίδι και θα πάμε για την νίκη. Η ομάδα με τον καιρό θα βρει τον ρυθμό που χρειάζεται, και όταν πρέπει θα είναι στο 100% ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να κάνουμε χαρούμενους τους φίλους της ομάδας που είναι δίπλα μας συνέχεια”.

Η αποστολή του Δικεφάλου αναχωρεί την Κυριακή 26/01/2020 για την Αθήνα, όπου η ομάδα θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Κουτσούλας, Κομισάριος: Γεωργόπουλος, Παρατηρητής: Αντωνούλης

Επόπτες: Τόλιος, Νικάκης, Γραμματεία: Εμμανοηλίδη

Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στις 17:00, στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη “Μελίνα Μερκούρη” και θα μεταδοθεί ζωντανά από την EΡΤ Sports.

Πηγή: paokvolley.gr