«Θωρακίζει» την περιφέρεια με Denis Kolbenov ο ΠΑΟΚ Prima Holidays!

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Θεσσαλονίκη, 26/01/2020


Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την απόκτηση του Denis Kolbenov, ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου 2019-20.

Ο Denis Kolbenov κατάγεται από την Ρωσία, είναι 23 χρονών και αγωνίζεται ως περιφερειακός.

Αγωνιζόταν για την Δυναμό Μόσχας για πέντε χρόνια, με την οποία κατέκτησε δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα, κατακτώντας παράλληλα τις χρονιές 2017-18 και 2018-19 το «νταμπλ», ενώ μετράει και επίσημες συμμετοχές στο LEN Champions League.

Διεθνής στις μικρότερες ηλικιακές κατηγορίες της Εθνικής Ρωσίας, με αποκορύφωμα την κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων το 2014, το οποίο είχε διεξαχθεί στην Τουρκία.

Για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ Prima Holidays, ο Denis Kolbenov δήλωσε στο acpaok.gr:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν σπουδαίο σύλλογο με ιστορία. Βρίσκομαι στην Ελλάδα μόλις λίγες μέρες και ήδη αισθάνομαι σαν το σπίτι μου. Γνωρίζω πως οι φίλοι του ΠΑΟΚ στηρίζουν κάθε τμήμα του συλλόγου και αυτό είναι φανταστικό. Ο στόχος για εμένα και τον ΠΑΟΚ είναι ένας, να κερδίσουμε κάθε αγώνα με σκοπό να μπούμε στα πλέι οφ! Ενωμένοι μπορούμε να το κάνουμε!».

Καλώς ήρθες Denis! Πάμε ΠΑΟΚ!

ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ
ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ
ΟΜΙΛΟΣ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ