Η μεικτή ζώνη του Μεσολόγγι 2008 - ΠΑΟΚ Morris

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Οι δηλώσεις της Ελένης Κακαμπούκη και της Miljana Smiljkovic μετά την επικράτηση του Δικεφάλου με 0-3 επί του Μεσολογγίου.

Ελένη Κακαμπούκη:

«Στο πρώτο ημίχρονο ο αγωνιστικός χώρος και η πίεση του αντιπάλου, μας δυσκόλεψαν να βρούμε το ρυθμό μας αλλά στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μπήκε δυνατά, έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο και σκοράραμε τρία ωραία και συνδυαστικά γκολ.

Με το σημερινό παιχνίδι τελείωσε ο πρώτος γύρος, ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος, να διατηρήσουμε το αήττητο σερί μας με μηδέν παθητικό. Όσο δύσκολο και αν είναι προσωπικά δεν το θεωρώ ακατόρθωτο.

Θέλω να σταθώ και στην άτυχη στιγμή του αγώνα και να ευχηθώ περαστικά στην παίκτρια του Μεσολογγίου, Βάσω Λαζανά, και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα!».

Miljana Smiljkovic:

«Μπήκαμε στο γήπεδο γι'ακόμη ένα παιχνίδι με την νοοτροπία του νικητή, δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αν και η αντίπαλη ομάδα έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Πραγματοποιήσαμε έναν πολύ καλό πρώτο γύρο σκοράροντας πολλά γκολ ενώ δεν δεχθήκαμε κανένα. Η ομάδα είναι το ίδιο οργανωμένη επιθετικά και αμυντικά και αυτός είναι ο κύριος λόγος της επιτυχίας αυτής.

Θα ήθελα να ευχηθώ στην Βάσω Λαζανά να έχει καλή ανάρρωση και να επιστρέψει γρήγορα στο χορτάρι!».


Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter