ΠΑΟΚ Prima Holidays-Παλαιό Φάληρο

paok
Κατηγορία: Πόλο Ανδρών

Επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων για τον ΠΑΟΚ Prima Holidays, αυτή την φορά για τον θεσμό του Κυπέλλου, εκεί όπου υποδέχεται στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο τον ΑΟΠ Φαλήρου, Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στις 14:00.

Στην διάρκεια περίπου δύο μηνών διακοπής του πρωταθλήματος το τμήμα είχε την ευκαιρία να ηρεμήσει να «αποφορτιστεί» ψυχολογικά και σωματικά, να επανασχεδιάσει, να κάνει μία μίνι προετοιμασία και να ενισχυθεί με την προσθήκη νέων αθλητων όπως των Radonjic και Kolbenov, οι οποίοι αποτελούν τα νέα μέλη της ομάδας.

Για τον αγώνα με τον Α.Ο.Π.Φ. όλοι οι αθλητές βρίσκονται στην διάθεση του προπονητή του Πάνου Βέργου, ο οποίος βλέπει την «φαρέτρα» του γεμάτη.

Ο team manager της ομάδας, Τάσος Πετρίδης, δήλωσε στο acpaok.gr, για τον αυριανό αγώνα, την ενίσχυση της ομάδας αλλά και για το υπόλοιπο της χρονιάς:

«Ξεκινάμε αύριο με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου, πιστεύω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη να ανταποκριθεί.

Ξεκινάμε ένα γολγοθά, από τον οποίο πιστεύω θα βγουμέ πιο δυνατοί και δικαιωμένοι, ο προπονητής δουλεύει με τους παίκτες, γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις και έχουμε πολύ καλή διάθεση.

Κάναμε μία πολύ μεγάλη προσπάθεια να ενισχύσουμε την ομάδα για τον δεύτερο γύρο με την συμβολή του Προέδρου και της οικογένειας Νικολαΐδη καταφέραμε να αποκτήσουμε δύο παίκτες εγνωσμένης αξίας και πιστεύω ότι τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας θα φανούν στο νερό.»
 

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020
Κύπελλο Ελλάδος
Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο
14:00, ΠΑΟΚ Prima Holidays-Παλαιό Φάληρο (LIVE από την επίσημη σελίδα στο facebook Α.Σ. ΠΑΟΚ / PAOK Athletic Club)