Ο ΠΣΑΠ βράβευσε τον ΠΑΟΚ

paok
Κατηγορία: Ποδόσφαιρο Γυναικών

Σε ένα εορταστικό κλίμα, πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση βραβείων του ΠΣΑΠ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών. Με προσκεκλημένη μεταξύ άλλων την πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του ΠΑΟΚ.

Μεγάλη ήταν η... ασπρόμαυρη εκπροσώπηση καθώς βραβεύτηκε η ανδρική ποδοσφαιρική ομάδα του ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος και του «νταμπλ» για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, με πολλούς αθλητές να λαμβάνουν και ατομικές διακρίσεις, όπως οι Αντελίνο Βιεϊρίνια, Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Φερνάντο Βαρέλα.

Την γυναικεία ομάδα του ΠΑΟΚ συνόδευσαν ο έφορος του τμήματος, κος Κωνσταντινός Βαρδαλής και η Υπεύθυνη Τύπου, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, ενώ τις αθλήτριες εκπροσώπησαν οι: Θωμαή Βαρδαλή, Ανθή Παπακωνσταντίνου και Αναστασία Γκάτσου, οι οποίες παρέλαβαν και το βραβείο.

H αρχηγός της γυναικείας ομάδας του ΠΑΟΚ, Θωμαή Βαρδαλή και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Δημήτρης Παπαδόπουλος, βραβεύτηκαν για την κοινωνική τους προσφορά και την στήριξή τους ως Πρεσβευτές του προγράμματος Beyond Goals της Action Aid.

 

Γραφείο Τύπου ΠΑΟΚ


Ακολουθήστε μας στα social media για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα του Συλλόγου μας:
Facebook
Instagram
Youtube
Twitter