Κ20 Κοριτσιών: Νίκη στην πρεμιέρα του Final 4

paok
Κατηγορία: Βόλεϊ Γυναικών

Ο Δικέφαλος επικράτησε της Ελπίδας Αμπελοκήπων στην πρώτη αγωνιστική του Final 4.

Η ομάδα της Κ20 των κοριτσιών του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με νίκη στο Final 4 που πραγματοποιείται στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας, μια διοργάνωση που αφιερώνεται στην ευαισθητοποίηση του κόσμου για τη δωρεά μυελού των οστών και την Τράπεζα Εθελοντών που διατηρεί ο σύλλογος «Όραμα Ελπίδας». Κατά τη διάρκεια αυτής συγκεντρώνονται φάρμακα για τις ανάγκες του Παιδικού Χωριού Φιλυρου.

Στο πρώτο σετ η Ελπίδα Αμπελοκήπων μπήκε πιο δυνατά στον αγώνα και κατάφερε να επικρατήσει με 25-15, ενώ η εικόνα του δεύτερου σετ είχε ήταν εντελώς διαφορετική, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει ένα προβάδισμα από την αρχή, το οποίο και διατήρησε, φτάνοντας στην κατάκτηση του σετ με 14-25.

Μετά από ένα δυνατό και ισορροπημένο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 21-25 στο τρίτο σετ της αναμέτρησης, ενώ κατακτώντας και το τέταρτο σετ (5-25), πήρε τη νίκη με 1-3 σετ κόντρα στην Ελπίδα Αμπελοκήπων για την πρώτη αγωνιστική του Final 4.

Η δεύτερη αγωνιστική έχει οριστεί για την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020, όπου ο δικέφαλος αντιμετωπίζει τον Άρη στις 19:30, στο κλειστό γυμναστήριο της Μίκρας.

Διαιτητές: Κυριακόπουλος, Μπουκουβάλα, Χαλκιά.

ΑΣ Ελπίς (Κοτόρτσης): Σουπιώνη, Αρμουτσή, Πυργιώτη, Παπαδοπούλου, Πατίκα, Παπαγρηγορίου, λ Στεργιάκη, Πεϊου, Τσιουκαλα, Στάϊκου, Δαμιανίδου, Δουμπαρατζη, Γκουγκουτούδη, λ Ιασωνίδου.

ΠΑΟΚ (Χαριτωνίδης): Τερζόγλου, Μπαμπή, Τσώνη, Παπαδοπούλου (λ), Σταματίου (λ), Πιλιτσίδου, Ηλιοπούλου, Αϊναλή Ισμ., Αϊναλή Ιωαν., Κυπαρίσση, Φουργκατσιώτη, Τσιόγκα, Μιχοπούλου, Λόλα.

Πηγή: paokvolley.gr